Ολλανδία - Τσεχία: Με Μάλεν οι Οράνιε, εκτός ενδεκάδας ο Κρμέντσικ

Βασίλης Τεμπέλης
Ολλανδία - Τσεχία: Με Μάλεν οι Οράνιε, εκτός ενδεκάδας ο Κρμέντσικ
Ο Φρανκ ντε Μπουρ προτίμησε τον Μάλεν αντί του Βέχορστ στην Ολλανδία, ενώ στον πάγκο βρίσκεται ο Κρμέντσικ για την Τσεχία. Δύο αλλαγές πίσω από τον Σικ, οι Μπάρακ και Σέβτσικ στη θέση των Ντάριντα και Γιάνκτο.

Η Ολλανδία αντιμετωπίζει το απόγευμα της Κυριακής (27/6, 19:00, ANT1, Live Gazzetta) την Τσεχία στην «Πούσκας Αρένα» της Βουδαπέστης για τους 16 του Euro και ο ομοσπονδιακός προπονητής των Οράνιε, Φρανκ ντε Μπουρ, επέλεξε να δώσει φανέλα βασικού για δεύτερο σερί ματς στον Ντόνιελ Μάλεν.

Προτίμησε τον φορ της Αϊντχόφεν να παίξει στο πλευρά του Μέμφις Ντεπάι, αντί του Βουτ Βέχορστ. Τρεις αλλαγές έκανε ο Γιάροσλαβ Σίλχαβι στην Τσεχία, αναπληρωματικός και πάλι για την οποία είναι ο φορ του ΠΑΟΚ, Μίχαελ Κρμέντσικ.

Ο Πάβελ Καντέραμπεκ πήρε τη θέση του Γιαν Μπόριλ - έχει συμπληρώσει κάρτες και δεν είναι διαθέσιμος - ενώ πίσω από τον βασικό φορ, Πάτρικ Σικ, οι Αντόνιν Μπάρακ και Πετρ Σέβτσικ πήραν τις θέσεις των Βλαντίμιρ Ντάριντα και Γιάκουμπ Γιάνκτο.

Ολλανδία (Φρανκ ντε Μπουρ): Στεκέλενμπουργκ, Ντάμφρις, Ντε Λιχτ, Ντε Φράι, Μπλιν, Φαν Άανχολτ, Ντε Ρόον, Βαϊνάλντουμ, Ντε Γιονγκ, Ντεπάι, Μάλεν.

Τσεχία (Γιάροσλαβ Σίλχαβι): Βάτσλικ, Τσούφαλ, Τσελούστκα, Κάλας, Καντέραμπεκ, Χόλες, Σούτσεκ, Μάζοπουστ, Μπάρακ, Σέβτσκικ, Σικ.

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα