Ολλανδία - Τσεχία: Η αποβολή του Ντε Λιχτ για χέρι μέσω VAR (vid)

Ολλανδία - Τσεχία: Η αποβολή του Ντε Λιχτ για χέρι μέσω VAR (vid)
Ο Σεργκέι Καράσεφ άλλαξε την απόφασή του αφού είδε τη φάση στο μόνιτορ και τιμώρησε τελικά τον Ματάις Ντε Λιχτ με κόκκινη κάρτα για την κίνησή του με το χέρι εκτός περιοχής.

Μέσα σε ένα λεπτό η Ολλανδία άγγιξε το 1-0 και τελικά κατέληξε να παίζει με 10 παίκτες για όλο το υπόλοιπο του ματς.

Αφού ο Βάτσλικ σταμάτησε τον Μάλεν στο τετ-α-τετ, η φάση μεταφέρθηκε κοντά στην περιοχή των Οράνιε, με τον Ντε Λιχτ να παραπατάει στη «μονομαχία» με τον Σικ και να σταματάει τη μπάλα με το χέρι.

Ο Σεργκέι Καράσεφ αρχικά έδωσε το φάουλ και κίτρινη κάρτα στον στόπερ της Γιουβέντους, ωστόσο, μετά την ειδοποίηση του VAR, είδε ο ίδιος τη φάση στο μόνιτορ και τον απέβαλε με απευθείας κόκκινη, παρά τις διαμαρτυρίες του για επιθετικό φάουλ.

Αυτή ήταν η πρώτη αποβολή για την Ολλανδία σε Euro μετά το 2004 και τον Τζον Χάιτινγκα και πάλι κόντρα στην Τσεχία!

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα