Ολλανδία - Τσεχία: Το γκολ του Χόλες για το 1-0 (vid)

Ολλανδία - Τσεχία: Το γκολ του Χόλες για το 1-0 (vid)
Η άμυνα της Ολλανδίας «παρέλυσε» μετά την αποβολή του Ντε Λιχτ κι ο Χόλες την τιμώρησε με κεφαλιά στη μικρή περιοχή από στημένη φάση, δίνοντας προβάδισμα στην Τσεχία.

Μέχρι το 55', το ματς ήταν 50-50. Από την αποβολή του Ντε Λιχτ και μετά ήταν φυσικό κι επόμενο το γήπεδο να «γείρει» προς την Τσεχία, η οποία και δεν άργησε να πάρει προβάδισμα και να προκαλέσει «έκρηξη» στις εξέδρες της «Puskas Arena».

Από το φάουλ του Μπαράκ, ο Κάλας πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και με μία δεύτερη από τη μικρή περιοχή, ο Χόλες έκανε το 1-0 μπροστά σε πέντε αμυντικούς των Οράνιε συν τον Στεκέλενμπουργκ που αδράνησαν πλήρως. Έτσι, οι Τσέχοι πέτυχαν το πρώτο τους γκολ σε φάση νοκ-άουτ του Euro μετά τα προημιτελικά του 2004.

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα