Ισπανία: Χάνει το ματς με Κροατία ο Ντε Χέα! (vid)

Κώστας Τόπας
Ισπανία: Χάνει το ματς με Κροατία ο Ντε Χέα! (vid)
Απόψε (28/06) στις 19:00 (ANT1, Live Gazzetta) η Ισπανία θα αντιμετωπίσει την Κροατία με μια σημαντική απώλεια. Αυτή του Νταβίντ Ντε Χέα...

Ισπανία και Κροατία κοντράρουν τις δυνάμεις τους για τους «16» του Euro. Ο Λουίς Ενρίκε φαίνεται πως δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Νταβίντ Ντε Χέα, καθώς ο Ισπανός πορτιέρε αποχώρησε από την τελευταία προπόνηση, μετά από μόλις 20 λεπτά δράσης.

Οπως αναφέρει η «Marca», ο Ντε Χέα αποχώρησε θυμωμένος από το γήπεδο, παραπονούμενος για έντονους πόνους στον μηρό κατά τη διάρκεια ασκήσεων.

Ετσι τη θέση του κάτω από τα γκολποστ για το ματς με τους Κροάτες, αναμένεται να πάρει ο Ουνάι Σιμόν. Πάντως, ο Λουίς Ενρίκε έχει την επιλογή να καλέσει έναν τρίτο τερματοφύλακα σύμφωνα με τους κανόνες της UEFA, αλλά είναι απίθανο να το κάνει, παρά το ζήτημα με τον Ντε Χέα.

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα