Κροατία - Ισπανία: Το πιο «τρελό» αυτογκόλ στην ιστορία των Euro (vid)

Κροατία - Ισπανία: Το πιο «τρελό» αυτογκόλ στην ιστορία των Euro (vid)
Αδιανόητη γκάφα από τον Ουνάι Σιμόν, ο οποίος ακούμπησε αέρα στην πάσα του Πέδρι για το 9ο αυτογκόλ στο φετινό Euro και το πιο τρελό ever!

Μέχρι στιγμής ο Ντουμπράβκα κατείχε τον τίτλο του πιο περίεργου και «τρελού» αυτογκόλ στο φετινό Euro. Τελικά ένας άλλος κίπερ έμελλε να του αρπάξει τα πρωτεία και μάλιστα να βάλει υποψηφιότητα για το πιο αδιανόητο αυτογκόλ στην ιστορία του θεσμού.

Ο Ουνάι Σιμόν υπέπεσε σε τραγελαφικό «τσαφ» από την πάσα του Πέδρι προς την εστία, «κρεμώντας» έτσι τους Φούριας Ρόχας με το 0-1 σε σημείο που κυριαρχούσαν απόλυτα κι απειλούσαν για να βρουν εκείνοι το γκολ.

Αυτό ήταν και το 9ο αυτογκόλ στο φετινό Euro, περισσότερα από όσα είχαν σημειωθεί σε όλα τα Euro από το 2000 ως το 2016!

Για τον κίπερ της Αθλέτικ Μπιλμπάο αυτό ήταν σίγουρα το μεγαλύτερο λάθος της καριέρας του, αλλά όχι και το μοναδικό στη φετινή σεζόν. Συγκεκριμένα, είναι ο παίκτης με τα περισσότερα λάθη (6) που οδήγησαν σε γκολ από τα Top-5 πρωταθλήματα!

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα