Ελβετία - Ισπανία: Το γκολ του Σακίρι για το 1-1 από τη γκάφα Τόρες-Λαπόρτ (vid)

Ελβετία - Ισπανία: Το γκολ του Σακίρι για το 1-1 από τη γκάφα Τόρες-Λαπόρτ (vid)
Ο Τζερντάν Σακίρι τιμώρησε την ασυνεννοησία των Τόρες-Λαπόρτ κι έγραψε το 1-1 για την Ελβετία από την ασίστ του Φρόιλερ.

Η Ισπανία έπαιζε με τη φωτιά, έχοντας ρίξει για τα καλά τον ρυθμό του ματς και η ανεβασμένη Ελβετία στο δεύτερο μέρος το εκμεταλλεύτηκε για το 1-1 στο 68'. Σκόρερ ο Τζερντάν Σακίρι, μετά την τεράστια γκάφα των Πάου Τόρες και Αϊμερίκ Λαπόρτ, από την οποία βγήκε μόνος του στην περιοχή ο Φρόιλερ και σέρβιρε το 3ο γκολ του χαφ της Λίβερπουλ στο φετινό Euro.

Έτσι, ο Σακίρι έγινε ο πρώτος σκόρερ της εθνικής Ελβετίας σε τελικές φάσεις Euro (4 γκολ), μετρώντας συνολικά 9 γκολ και 4 ασίστ σε 17 εμφανίσεις σε μεγάλες διοργανώσεις!

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα