Ελβετία: Ο πιο viral οπαδός είδε την ομάδα του να αποκλείεται στο πρώτο δωρεάν ταξίδι του! (pics)

Ελβετία: Ο πιο viral οπαδός είδε την ομάδα του να αποκλείεται στο πρώτο δωρεάν ταξίδι του! (pics)

Ελβετία: Ο πιο viral οπαδός είδε την ομάδα του να αποκλείεται στο πρώτο δωρεάν ταξίδι του! (pics)
Ο Λούκα Λούτενμπαχ, εξασφάλισε δωρεάν πτήσεις από τη Swiss Airlines, για το ματς με την Ισπανία, αλλά τα εισιτήρια αυτά δεν έφεραν και πολύ γούρι!

Στο Γαλλία-Ελβετία ο Λούκα Λούτενμπαχ έγινε ο πιο viral οπαδός του Euro.

Ο εν λόγω super fan κατάφερε να εξασφαλίσει χορηγίες από τη Red Bull - κι όχι μόνο -, καθότι έγινε ο δεύτερος σε αναζήτηση της ελβετικής Google. Ωστόσο τα προνόμια που εξασφάλισε από τη δημοφιλία του δεν σταμάτησαν εκεί.

Η Swiss Airlines, με περηφάνια, ανακοίνωσε ότι και του χορηγήσει δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια για να παρακολουθήσει από κοντά και το ματς με την Ισπανία.

Η ελβετική αεροπορική εταιρία επένδυσε πάνω στον ντόρο που έχει δημιουργήσει ο Λούκα. Και κέρδισε. Αφενός οι Ελβετοί βλέπουν τον εθνικό αερομεταφορέα τους να στηρίζει όχι μόνο το αντιπροσωπευτικό τους συγκρότημα αλλά και τον πιο πιστό οπαδό της ομάδας.

Συγκεκριμένα, ο Λούκα πέταξε για την Αγία Πετρούπολη και στο πρώτο δωρεάν εισιτήριο που εξασφάλισε, η Ελβετία αποκλείστηκε. Μένει να δούμε αν θα συνεχιστεί αυτή η συνεργασία. Ο Λούκα πάντως, σίγουρα θα βρίσκεται κοντά στην αγαπημένη του ομάδα. Η Swiss θα συνεχίσει να του παρέχει δωρεάν εισιτήρια;

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα