Το πρώτο μήνυμα του Σπινατσόλα μετά τον τραυματισμό: «Το γαλάζιο όνειρο συνεχίζεται, θα επιστρέψω σύντομα» (pic & vid)

Κώστας Τόπας
Το πρώτο μήνυμα του Σπινατσόλα μετά τον τραυματισμό: «Το γαλάζιο όνειρο συνεχίζεται, θα επιστρέψω σύντομα» (pic & vid)
Το πρώτο του μήνυμα μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη έστειλε Λεονάρντο Σπινατσόλα, ο οποίος τόνισε πως θα επιστρέψει σύντομα στην αγωνιστική δράση.

Η Ιταλία μπορεί να πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του Euro, επικρατώντας με 2-1 του Βελγίου, αλλά οι σκέψεις όλων βρίσκονται στον Λεονάρντο Σπινατσόλα, ο οποίος αποχώρησε με φορείο από το ματς και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ρήξη αχίλλειου τένοντα.

Ο 28χρονος αριστερός μπακ της Ρόμα, κατά την αποχώρησή του ξέσπασε σε λυγμούς, μην μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του. Ωστόσο, μετά την πρόκριση, οι συμπαίκτες του θέλησαν να του δείξουν πως βρίσκονται στο πλευρό και έτσι το σύνθημα «Σπίνα, Σπίνα», ηχούσε δυνατά τόσο στο πούλμαν της ομάδας όσο και στο αεροπλάνο.

Από την πλευρά του ο Σπινατσόλα, έστειλε το δικό του μήνυμα, θέλοντας να εκφράσει την στήριξή του στους υπόλοιπους συμπαίκτες του για τη συνέχεια το Euro και να τονίσει πως θα επιστρέψει σύντομα στα γήπεδα.

«Δυστυχώς όλοι ξέρουμε πως πήγε (σ.σ με τον τραυματισμό), αλλά το γαλάζιο όνειρο μας συνεχίζεται και με αυτή τη μεγάλη ομάδα τίποτα δεν είναι αδύνατο. Εγώ το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι θα επιστρέψω σύντομα. Είμαι σίγουρος γι' αυτό», έγραψε χαρακτηριστικά ο Ιταλός μπακ στα social media.

 

 

EURO Τελευταία Νέα