EURO 2020 - Δανία: Ο Γιούλμαντ δε φοβάται την Αγγλία!

EURO 2020 - Δανία: Ο Γιούλμαντ δε φοβάται την Αγγλία!
Μπορεί το Γουέμπλεϊ να είναι... καυτό για τους Άγγλους, ωστόσο ο Κάσπερ Γιούλμαντ τονίζει: «Δε μας φοβίζει η αντίπαλός μας»

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι έχουν μεγαλύτερη πίεση από εμάς. Η ψυχολογία είναι σημαντική. Σίγουρα, χιλιάδες οπαδοί θα τους στηρίζουν, αλλά περιμένουν επίσης ότι θα νικήσουυν. Οι παίκτες μου έχουν εξαιρετική ποιότητα και νοοτροπία. Σίγουρα πιστεύουμε ότι έχουμε ευκαιρίες σε αυτόν τον αγώνα.Νομίζω ότι η εικόνα του αγώνα θα είναι πολύ διαφορετική. Πρέπει να παίξουμε το παιχνίδια που έχουμε κάνει μέχρι τώρα» τόνισε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Δανίας.

Ο Κάσπερ Γιούλμαντ δεν φοβάται το... καυτό Wembley, τονίζει πως η ομάδα του είναι πανέτοιμη και στηρίζει πολλά στους 8000 Δανούς που θα βρεθούν στο γήπεδο

«Θα είναι ένας σκληρός αγώνας. Παίξαμε εναντίον της Γερμανίας πριν από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και πάντα έλεγα ότι είναι πιο ωραίο να παίζεις με τους καλύτερους. Πρέπει να έχουμε αυτές τις προκλήσεις και τη νοοτροπία πως θα κερδίσουμε ανεξάρτητα από το ποιος είναι.

Πιστεύουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε. Αυτό θα επιδιώξουμε. Με 8000 Δανούς που ζουν εδώ. Ανυπομονούμε να τους ακούσουμε

Δεν υπάρχουν επιπλέον άγχος. Όταν σφυρίξει, σας υπόσχομαι ότι θα είμαστε έτοιμοι. Η ομάδα είναι δυνατή και ξεκούραστη. θα τα δώσουν όλα εκεί έξω».

 

 

EURO Τελευταία Νέα