Αγκαλιά με το τρόπαιο στο κρεβάτι Μπονούτσι και Κιελίνι (pic)

Αγκαλιά με το τρόπαιο στο κρεβάτι Μπονούτσι και Κιελίνι (pic)

Κώστας Τόπας
Αγκαλιά με το τρόπαιο στο κρεβάτι Μπονούτσι και Κιελίνι (pic)
Λεονάρντο Μπονούτσι και Τζόρτζιο Κιελίνι, οι οποίοι ήταν πρωταγωνιστές στην πορεία της εθνικής Ιταλίας στο Euro, πόζαραν στο κρεβάτι, έχοντας στην αγκαλιά τους, το βαρύτιμο τρόπαιο που κατέκτησαν.

«Οι Λεονάρντο Μπονούτσι και Τζόρτζιο Κιελίνι θα μπορούσαν να βρίσκονται στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ για να διδάξουν μαθήματα για το πως θα πρέπει να είσαι κεντρικός αμυντικός. Είναι ποιότητα. Όταν λέω ποιότητα δεν εννοώ μόνο ότι είναι δημιουργικοί παίκτες. Είναι απολύτως όμορφο να τους βλέπεις μαζί στο γήπεδο», είχε πει πριν από μερικά χρόνια ο Ζοσέ Μουρίνιο για τους Μπονούτσι και Κιελίνι.

Οι δύο Ιταλοί αμυντικοί συνυπάρχουν σε Γιουβέντους και εθνική ομάδα για πολλά χρόνια. Στο Euro αποτέλεσαν ένα απίστευτο δίδυμο στο κέντρο της ιταλικής άμυνας και χάρη σε αυτούς οι αντίπαλοι τους δεν έβρισκαν δίχτυα ούτε με αίτηση.

Μετά την κατάκτηση του Euro, η αποστολή επέστρεψε στην Ιταλία. Εκεί όπου οι παίκτες θα ξεκουραστούν στο ξενοδοχείο της Ρώμης «Parco dei Principi» και εντός της ημέρας θα συναντηθούν με τον Πρόεδρο της Ιταλικής Δημοκρατίας, Σέρτζιο Ματαρέλα.

Μέχρι τότε, οι Μπονούτσι και Κιελίνι δεν πρόκειται να αποχωριστούν από την αγκαλιά τους το βαρύτιμο τρόπαιο που κατέκτησαν πριν από μερικές. Ενδεικτικό άλλωστε ότι το έχουν μαζί τους ακόμα και στο κρεβάτι.

«Μην ανησυχείτε, κοιμάστε με ασφάλεια. Το προστατεύουμε εμείς», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Λεονάρντο Μπονούτσι.

 

 

EURO Τελευταία Νέα