Εθνική Ελλάδος: Δείπνο σε εστιατόριο της Αθήνας για την αποστολή και... υποδοχή με χειροκροτήματα από το προσωπικό

Εθνική Ελλάδος: Δείπνο σε εστιατόριο της Αθήνας για την αποστολή και... υποδοχή με χειροκροτήματα από το προσωπικό

Newsroom
Ελλάς
Σε εστιατόριο της Αθήνας δείπνησαν όλοι μαζί οι παίκτες και το τεχνικό τιμ της Εθνικής Ελλάδος, όπου οι εργαζόμενοι τους υποδέχτηκαν με χειροκροτήματα.

Σχεδόν ένα 24ωρο μετά τη μεγάλη νίκη κόντρα στο Καζακστάν με 5-0 και την πρόκριση στον τελικό των play off του Nations League, η Εθνική Ελλάδος είχε στιγμές χαλάρωσης, καθώς μετά την πρωινή προπόνηση, όλη η αποστολή βρέθηκε σε εστιατόρια της Αθήνας.

Συγκεκριμένα, τόσο το τεχνικό τιμές όσο και οι παίκτες δείπνησαν όλοι μαζί και μάλιστα όταν μπήκαν στον χώρο του μαγαζιού, τους περίμενε το προσωπικό που τους χειροκρότησε για την επιτυχία τους.

Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό κάτι που φαίνεται και μέσα από τις φωτογραφίες ενώ από το Σάββατο (23/03), οι παίκτες θα μπουν σε φουλ ρυθμούς ενόψει Γεωργίας.

@Photo credits: eurokinissi

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα