EURO 2024: Στην τελική επιλογή της Κροατίας ο Βίντα, στις εφεδρικές λύσεις ο Κοτάρσκι

Newsroom
Ο Ντομαγκόι Βίντα της ΑΕΚ
Το «παρών» σε μια ακόμη μεγάλη διοργάνωση με την εθνική Κροατίας θα δώσει ο Ντομαγκόι Βίντα με τον κεντρικό αμυντικό της ΑΕΚ να βρίσκεται στις τελικές επιλογές του Ζλάτκο Ντάλιτς. Στις εφεδρικές λύσεις ο Ντόμινικ Κοτάρσκι.

Την πατρίδα του σε μια ακόμη μεγάλη διοργάνωση θα εκπροσωπήσει ο Ντομαγκόι Βίντα. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ βρίσκεται κανονικά στην τελική 26αδα του Ζλάτκο Ντάλιτς για το ερχόμενο EURO που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Γερμανίας.

Αυτή θα είναι η 7η μεγάλη διοργάνωση στην οποία ο Βίντα θα αγωνιστεί με την εθνική ομάδα της Κροατίας. Ο στόπερ της ΑΕΚ έχει αγωνιστεί σε τρία EURO (2012, 2016, 2020) και σε ακόμα τρία Παγκόσμια Κύπελλα (2014, 2018, 2022), μετρώντας μέχρι στιγμής 104 συμμετοχές με το εθνόσημο στο στήθος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Ντόμινικ Κοτάρσκι, βρίσκεται στη λίστα των εφεδρικών επιλογών και θα δώσει κανονικά το «παρών» στα φιλικά ματς που θα δώσει η Χρβάτσκα. Εφόσον προκύψει κάποιο πρόβλημα με κάποιον τερματοφύλακα της Κροατίας, τότε ο Κοτάρσκι θα βρεθεί επίσης στα γήπεδα της Γερμανίας.

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα