EURO 2024: Με Ρονάλντο και όλα τα βαριά... χαρτιά η Πορτογαλία

EURO 2024: Με Ρονάλντο και όλα τα βαριά... χαρτιά η Πορτογαλία

Newsroom
portugal
«Παρών» σε μια ακόμη μεγάλη διοργάνωση με την Πορτογαλία ο Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον 39χρονο σούπερ σταρ να αναμένεται να γράψει ιστορία με την έκτη του παρουσία σε τελική φάση EURO 2024. Η προεπιλογή του Μαρτίνεθ για τα γήπεδα της Γερμανίας.

Την προεπιλογή της Πορτογαλίας για το ερχόμενο EURO που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Γερμανίας ανακοίνωσε ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ. Χωρίς εκπλήξεις ο Ισπανός τεχνικός, ο οποίος κάλεσε όλα τα... βαριά χαρτιά που διαθέτει η Πορτογαλία.

Όπως αναμενόταν, ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα δώσει το «παρών» σε μια ακόμη μεγάλη διοργάνωση με την Πορτογαλία. Ο 39χρονος σούπερ σταρ κλήθηκε κανονικά από τον Μαρτίνεθ και θα ηγηθεί της Πορτογαλίας στο ερχόμενο EURO, δίνοντας το «παρών» για 6η φορά σε τελική φάση ευρωπαϊκού.

Ο Ρονάλντο έχει ήδη το ρεκόρ με τις περισσότερες συμμετοχές σε τελικές φάσεις EURO και θα διευρύνει το επίτευγμα του στα γήπεδα της Γερμανίας. Στην αποστολή βρίσκεται και ο 41χρονος Πέπε ο οποίος εφόσον αγωνιστεί, θα γίνει ο γηραιότερος ποδοσφαιριστής με συμμετοχή στην ιστορία του θεσμού.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

 

 

EURO Τελευταία Νέα