Euro: Η αποστολή του Βελγίου για το Ευρωπαϊκό - Εκτός ο Κουρτουά

Euro: Η αποστολή του Βελγίου για το Ευρωπαϊκό - Εκτός ο Κουρτουά

Newsroom
courtois_belgiumm
Ο Ντομένικο Τεντέσκο ανακοίνωσε την αποστολή του Βελγίου ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Γερμανίας.

Οι Κέβιν Μτε Μπρόινε και Ζερεμί Ντοκού της Μάντσεστερ Σίτι, μαζί με τον Ρομέλου Λουκάκου της Ρόμα και τον Λεάντρο Τρόσαρντ της Άρσεναλ είναι στα πλάνα του ομοσπονδιακού κόουτς του Βελγίου Ντομένικο Τεντέσκο ενόψει Euro με τον Γιαν Βερτόγκεν -τον παίκτη του Βελγίου με τις περισσότερες συμμετοχές- να βρίσκει θέση στην αποστολή, όχι όμως και ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης, Τιμπό Κουρτουά, που δεν κλήθηκε -όπως είχε γίνει γνωστό- μετά τον τραυματισμό του στον προσαγωγό που τον έχει θέσει εκτός αποστολής από το περασμένο καλοκαίρι.

Η απουσία του Κουρτουά ήταν κάπως αναμενόμενη, με τον παίκτη να έχει... ένταση με τον προπονητή Ντομένικο Τεντέσκο από τον Ιούνιο του 2018, όταν δεν επιλέχθηκε να είναι αρχηγός της ομάδας στα παιχνίδια με την Αυστρία και την Εσθονία. Η διαμάχη τους έφτασε στο αποκορύφωμα τον Μάρτιο, όταν ο Τεντέσκο δήλωσε ότι ο Κουρτουά δεν θα επιλεγεί για το Euro, παρά τις προσπάθειές του να τα βρει με τον τερματοφύλακα.

Ο κίπερ της «βασίλισσας» απάντησε στις ατάκες του τεχνικιού στο twitter χαρακτηρίζοντάς τον ψεύτη. Μια ακόμα απουσία που ίσως προκαλεί αίσθηση είναι αυτή του Μπατσουαγί της Φενέρμπαχτσε. Θυμίζουμε ότι στην προηγούμενη εμφάνισή τους στο Euro, οι Βέγλοι αποκλείστηκαν στην προημιτελική φάση από την τελική νικήτρια Ιταλία.

Ακολουθεί η πλήρης αποστολή:

Τερματοφύλακες: Καστέλς, Καμίνσκι, Σελς.

Αμυντικοί: Καστάν, Ντε Κάιπερ, Φας, Μενιέ, Τεάτε, Βερτόνγκεν, Ντεμπάστ.

Μέσοι: Ντε Μπρόινε, Μανγκάλα, Ονάνα, Τίλεμανς, Βερμέρεν, Βίτσελ, Βράντς

Επιθετικός: Μπακαγιόκο, Καράσκο, Κετελάρε, Ντοκού, Λουκάκου, Λουκεμπάκιο, Οπεντά, Τροσάρντ.

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα