ΑΕΚ: Ο Βίντα μαζί με την Εθνική Κροατίας επισκέφτηκαν τον Πάπα στο Βατικανό (vid)

Newsroom
Η Εθνική Κροατίας στο Βατικανό
Πριν τη συμμετοχή στο Euro, ο Ντομαγκόι Βίντα με την Εθνική Κροατίας επισκέφτηκαν τον Πάπα στη βασιλική εκκλησία του Αγίου Πέτρου.

Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της για το Euro βρίσκεται η Εθνική Κροατίας, με τον Ντομαγκόι Βίντα να συμμετέχει σε ακόμα μια μεγάλη διοργάνωση με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

Μάλιστα η αποστολή της Εθνικής Κροατίας βρέθηκε στο Βατικανό με τον αμυντικό της ΑΕΚ και τους συμπαίκτες του να επισκέπτονται τον Πάπα Φραγκίσκο στη βασιλική εκκλησία του Αγίου Πέτρου.

Ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Κροατίας, Μάριαν Κούστις, έκανε δώρο στον Πάπα μια φανέλα της «Χρβάτσκα» με το όνομά του.

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα