EURO 2024: Στην τελική αποστολή της Ελβετίας ο Τσούμπερ

steven_zuber_switzerland
Ο εκ των αρχηγών της ΑΕΚ, Στίβεν Τσούμπερ, βρίσκεται στην τελική 26αδα της Ελβετίας και θα ταξιδέψει στη Γερμανία για το EURO 2024.

Ο Στίβεν Τσούμπερ επιστρέφει στην αποστολή της Ελβετίας σε μεγάλο τουρνουά. Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Μουράτ Γιακίν ανακοίνωσε την τελική 26αδα για το EURO 2024 και ο εκ των αρχηγών της ΑΕΚ θα ταξιδέψει κανονικά στη Γερμανία.

Ο 32χρονος μεσοεπιθετικός ήταν για ένα χρόνο εκτός κλήσεων, όμως ο προπονητής του τον κάλεσε στην προεπιλογή και εν τέλει του έδωσε μια θέση στην αποστολή. Θυμίζουμε πως είχε αγωνιστεί για ένα ημίχρονο στο πρόσφατο φιλικό με την Εσθονία και μάλιστα σκόραρε καταπληκτικό γκολ.

Ο Τσούμπερ θα ήταν στην αποστολή της Ελβετίας και στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, όμως πήρε τη «γενναία» απόφαση να κάνει επέμβαση αυτό το διάστημα για να μπορέσει να προσφέρει στην ΑΕΚ και εν τέλει ήταν εκ των πρωταγωνιστών της ομάδας του Ματίας Αλμέιδα στην πορεία προς το νταμπλ. Με το εθνόσημο έχει 53 εμφανίσεις, 11 γκολ και ισάριθμες ασίστ, ενώ στο τελευταίο EURO, το καλοκαίρι που φόρεσε τα κιτρινόμαυρα, ήταν ο κορυφαίος δημιουργός, έχοντας τέσσερις ασίστ.

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα