Κροατία: Η αγκαλιά του Βίντα στον Μόντριτς (vid)

βιντα-μινονμιτρις
Ο Λούκα Μόντριτς ενσωματώθηκε στην αποστολή της Κροατίας για το EURO 2024 και ο Ντομαγκόι Βίντα τον υποδέχτηκε με μια αγκαλιά.

Ο Λούκα Μόντριτς εξασφάλισε λίγες μέρες έξτρα ημέρες άδεια από την προετοιμασία της εθνικής Κροατίας ενόψει του EURO 2024 λόγω της συμμετοχής της Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του Champions League στο «Wembley». Τελικά ο 38χρονος μέσος κατέκτησε το έκτο του ευρωπαϊκό «στέμμα» με τη Βασίλισσα και ενσωματώθηκε στην αποστολή της Χρβάτσκα.

Όπως ήταν αναμενόμενο ο ηγέτης της ομάδας του Ζλάτκο Ντάλιτς δέχτηκε αποθεωτική υποδοχή από τους συμπαίκτες του, ενώ ο κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ, Ντομαγκόι Βίντα έκανε μια θερμή και «αδελφική» αγκαλιά στον επί σειρά ετών συμπαίκτη του.

@hns.family Sve je izgledalo sasvim uobičajeno. Uobičajena strka u predvorju hotela, Lukini obožavatelji na svakom koraku. Potpisi i fotografije za vječnu uspomenu. Luka nije ni slutio što ga čeka kad je uzimao karticu i ulazio u sobu. A onda... iznenađenje! Suigrači na okupu, pljesak dobrodošlice i himna Lige prvaka s velikog zvučnika! 😍 Zaslužio je. Maestro, još jednom naklon do poda! 🎩 #Obitelj #Vatreni #Modric ♬ original sound - hns.family

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα