Γιακίν: «Στη γάμπα ο τραυματισμός του Τσούμπερ, θα ξέρουμε τη Δευτέρα»

Newsroom
Ο Στίβεν Τσούμπερ της ΑΕΚ
Ο τεχνικός της Εθνικής Ελβετίας, Μουράτ Γιακίν περιμένει με αγωνία τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες θα υποβληθεί ο Στίβεν Τσούμπερ για να δει αν θα τον έχει στο Euro.

Μεγάλος «πονοκέφαλος» προέκυψε στις τάξεις της Εθνικής Ελβετίας μετά τον μυϊκό τραυματισμό του Στίβεν Τσούμπερ στο αποψινό φιλικό με την Αυστρία λίγο πριν την έναρξη του Euro. Κάτι που έβαλε σε μεγάλη αγωνία και την ΑΕΚ, όπως γίνεται αντιληπτό.

Μετά το τέλος του ματς, στις δηλώσεις του ο τεχνικός της Ελβετίας, Μουράτ Γιακίν, τόνισε πως το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Τσούμπερ είναι συγκεκριμένα στη γάμπα και ότι το πιθανότερο είναι ότι τη Δευτέρα θα γίνει γνωστό το αν θα μπορεί να τον υπολογίζει στο Euro.

«Ο Στίβεν έχει έναν τραυματισμό στη γάμπα. Θα χρειαστεί να κάνουμε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το ακριβές πρόβλημα του τραυματισμού. Θα γνωρίζουμε τη Δευτέρα. Πραγματικά ελπίζω ο Στίβεν να μπορεί να παίξει στο Euro. Καθιερώθηκε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας ως ένας από τους πιο δυνατους παίκτες της ομάδας. Μας δίνει αρκετές δυνατότητες με τη δυναμική του και με τη δημιουργικότητά του», ανέφερε ο Γιακίν.

@Photo credits: eurokinissi

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα