Αγγλία: Ο Ρούνεϊ αποκάλυψε ότι διέλυσε μια ολόκληρη αίθουσα στο Euro 2016 - Ποιος ήταν ο λόγος

Αγγλία: Ο Ρούνεϊ αποκάλυψε ότι διέλυσε μια ολόκληρη αίθουσα στο Euro 2016 - Ποιος ήταν ο λόγος

Newsroom
Αγγλία: Ο Ρούνεϊ αποκάλυψε ότι διέλυσε μια ολόκληρη αίθουσα στο Euro 2016 - Ποιος ήταν ο λόγος
Ο θρύλος της Αγγλίας Γουέιν Ρούνεϊ αποκάλυψε ότι ήταν «έξαλλος» με την UEFA, αφού επιλέχθηκε επανειλημμένα για τυχαίο έλεγχο ναρκωτικών κατά τη διάρκεια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2016.

Ο Γουέιν Ρούνεϊ κρέμασε τα παπούτσια του ως ο πρώτος σκόρερ της Αγγλίας το 2018, μετά από 15 χρόνια και 120 παιχνίδια με τα «τρία λιοντάρια». Ένας από τους μεγαλύτερους επιθετικούς της Αγγλίας, εκπροσώπησε τη χώρα του σε έξι διεθνείς διοργανώσεις. Ως εκ τούτου, εν όψει του Euro 2024 στη Γερμανία, ο ίδιος αποκάλυψε μερικές από τις... εμπειρίες του παρελθόντος.

Στη στήλη του για τους Times, αποκάλυψε ότι ενώ βρισκόταν στο Euro 2016 -μια διοργάνωση που είδε την Αγγλία να αποκλείεται μετά από ήττα με 2-1 από την ασήμαντη Ισλανδία- έχασε την ψυχραιμία από το πρωτόκολλο επιλογής της UEFA για τυχαίο έλεγχο ναρκωτικών, αφού επιλέχθηκε πολλές φορές.

«Ένα περίεργο πράγμα σε κάθε παιχνίδι σε αυτό το τουρνουά με επέλεγαν για το τεστ ναρκωτικών. Ήμουν έξαλλος. Λένε ότι είναι μια τυχαία διαδικασία, αλλά με κάποιο τρόπο κάθε φορά ήμουν εγώ. Ήμουν τόσο εκνευρισμένος μετά το παιχνίδι με την Ουαλία που έσπασα την αίθουσα ελέγχου. Ένα από τα παλικάρια της Ουαλίας ήταν εκεί μέσα - ο Άαρον Ράμσεϊ νομίζω - και απλά είπα γ@μα το και η τηλεόραση έφυγε. Τα πάντα. Τα έσπασα όλα. Πήρα λογαριασμό γι' αυτό. Και άλλη μια προειδοποίηση της UEFA».

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα