ΑΕΚ: Δεν έδειξαν κάτι σοβαρό οι πρώτες εξετάσεις του Τσούμπερ σύμφωνα με τους Ελβετούς

Newsroom
«Δεν έδειξαν κάτι σοβαρό οι πρώτες εξετάσεις του Τσούμπερ»
Σύμφωνα με ελβετικό δημοσίευμα, οι πρώτες εξετάσεις του Στίβεν Τσούμπερ είναι καλές, με τον εξτρέμ της ΑΕΚ να διατηρεί τις ελπίδες του για να είναι έτοιμος και να μην χάσει το Euro.

Η ελβετική ιστοσελίδα «20min.ch» αποκάλυψε πως οι πρώτες εξετάσεις που έκανε ο Στίβεν Τσούμπερ έδειξαν πως απέφυγε τον σοβαρό τραυματισμό που θα μπορούσε να του στερήσει την συμμετοχή του στο Euro, όμως θα γίνουν κι άλλες εξετάσεις, που θα δείξουν την συνολική εικόνα του προβλήματος και θα ξεκαθαριστεί έτσι στο 100% αν θα μπορέσει να βρεθεί με την φανέλα της πατρίδας του στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, που ξεκινάει σε λίγες μέρες.

Ο Ελβετός εξτρέμ της ΑΕΚ τραυματίστηκε στο φιλικό παιχνίδι της Ελβετίας με την Αυστρία και αποχώρησε με αναγκαστική αλλαγή. Ο προπονητής της εθνικής Ελβετίας, Μουράτ Γιακίν είχε πει πριν λίγες μέρες πως το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Τσούμπερ είναι στην γάμπα και ελπίζει πως δεν θα είναι κάτι σημαντικό.

@Photo credits: INTIME

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα