EURO 2024: Φόβοι για επεισόδια απο Σέρβους χούλιγκαν στο ματς με την Αγγλία

Newsroom
Σερβία οπαδοί
Η πρεμιέρα του EURO 2024 είναι σύντομα και η διοργανώτρια χώρα έχει ήδη να αντιμετωπίσει το ενδεχόμενο επεισοδίων στο ματς Αγγλία - Σερβία, μετά την γνωστοποιήση ότι θα ταξιδέψουν στη Γερμανία 500 Σέρβοι Ulras.

Η Εθνική Αγγλίας θα αντιμετωπίσει την Κυριακή(16/06) την Εθνική Σερβίας στο πρώτο τους παίχνιδι για το EURO 2024.Το καλό κλίμα της ημέρας ωστόσο ενδέχεται να επισκιάσουν επεισόδια μεταξύ οπαδών.

Η Γερμανική αστυνομία έχει πληροφορίες ότι 40.000 Άγγλοι οπαδοί αναμένεται να ταξιδέψουν στον αγώνα μαζί με 5.000 έως 8.000 Σέρβους οπαδούς, ανάμεσα σε αυτούς και 500 Ultras. Προκειμένου να μην υπάρξουν επεισόδια θα υπάρχουν περισσότεροι από 1.000 Γερμανοί αστυνομικοί που θα βρίσκονται σε υπηρεσία την Κυριακή(16/06), υποστηριζόμενοι και από μια ειδική μονάδα που ειδικέυεται στην αντιμετώπιση ταραχών.

Η Γερμανική αστυνομία θα ξεκινήσει από την Παρασκευή(14/06) τους προσωρινούς ελέγχους κατά μήκος των συνόρων της χώρας προκείμενου η λαμπρή ποδοσφαιρική γιορτή να μην επισκιαστεί απο επεισόδια.

Η αστυνομία δήλωσε:«Οι τρομοκράτες θέλουν να δημιουργήσουν φόβο. Λέμε σε όλους τους καλεσμένους μας, μην το αφήσετε να συμβεί αυτό. Απολαύστε τη διαμονή σας στη Γερμανία και οι γερμανικές αρχές είναι καλά προετοιμασμένες».

Επιμέλεια: Μάρθα Χωριανοπούλου

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα