EURO 2024: Αγωνία στη Σκωτία, τραυματίας ο Ρόμπερτσον πριν από την πρεμιέρα!

Νίκος Κικίδης
Ρόμπερτσον
Άσχημα νέα για τη Σκωτία λίγες μέρες πριν από την πρεμιέρα του EURO 2024, καθώς ο Άντι Ρόμπερτσον τραυματίστηκε στην προπόνηση και σήμανε συναγερμό στους συμπατριώτες του.

Με κακούς οιωνούς ξεκίνησε η προετοιμασία της Σκωτίας για το EURO 2024. Οι Σκωτσέζοι μετρούν αντίστροφα για την πρεμιέρα απέναντι στην οικοδέσποινα Γερμανία (14/5), όμως ενδεχομένως να αντιμετωπίσουν τα Πάντσερ με μια μεγάλη απουσία.

Ο λόγος για τον αριστερό μπακ της Λίβερπουλ, Άντι Ρόμπερτσον, ο οποίος αποχώρησε κουτσαίνοντας από την προπόνηση και σύμφωνα με τα βρετανικά Μέσα η παρουσία του στην πρεμιέρα κρίνεται τουλάχιστον αμφίβολη.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ ο Σκωτσέζος αποχώρησε έπειτα από μόλις 30 λεπτά προπόνησης με πρόβλημα στο πόδι και άρχισε κατευθείαν αποθεραπεία.

Πλέον στη Σκωτία κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα αναμένοντας τα αποτελέσματα των εξετάσεων, με τον 30χρονο να δίνει πλέον μάχη με το χρόνο προκειμένου να είναι έτοιμος για το ματς κόντρα στη Γερμανία.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα