EURO 2024, Πολωνία: Τραυματίστηκε στον... πανηγυρισμό του ο Σβιντέρσκι, αναγκαστική αλλαγή και ο Λεβαντόφσκι

EURO 2024, Πολωνία: Τραυματίστηκε στον... πανηγυρισμό του ο Σβιντέρσκι, αναγκαστική αλλαγή και ο Λεβαντόφσκι

swiderski_poland
Έντονη ανησυχία επικρατεί στις τάξεις της Πολωνίας, αφού τόσο ο Σβιντέρσκι, όσο και ο Λεβαντόφσκι αποχώρησαν τραυματίες από το φιλικό κόντρα στην Τουρκία, την ώρα που εκτός είναι και ο Μίλικ.

Κινδυνεύει να πάει στο EURO με... ένα φορ η Πολωνία! Τεράστια είναι η ανησυχία στο στρατόπεδο της ομάδας του Πρόμπιερζ που κόντρα στην Τουρκία, στο τελευταίο φιλικό πριν την πρεμιέρα της στη διοργάνωση, είδε και τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και τον Κάρολ Σβιντέρσκι να τραυματίζονται. Κι αυτό την ώρα που και ο Αρκάντιους Μίλικ έχει τεθεί νοκ-άουτ από το EURO.

Ο άλλοτε φορ του ΠΑΟΚ μάλιστα στάθηκε εξαιρετικά άτυχος, αφού δευτερόλεπτα μετά το γκολ του (στο 12' για το 1-0) τραυματίστηκε κατά τον πανηγυρισμό του, πάνω στο άλμα του, και έγινε αναγκαστική αλλαγή. Στο 32' ο Λεβαντόφσκι αναγκάστηκε να τον... ακολουθήσει, αφού κι αυτός αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού.

Το πόσο σοβαρά είναι τα πράγματα για τους δύο Πολωνούς στράικερ μένει να φανεί, ωστόσο αν τα χειρότερα σενάρια επιβεβαιωθούν, τότε η εθνική τους θα πάει στο EURO με μοναδικό σέντερ φορ τον Κριστόφ Πιόντεκ.

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα