Αλβανία: «Πονοκέφαλος» για τον Σιλβίνιο με Μπερίσα ενόψει της πρεμιέρας του EURO 2024 με την Ιταλία

Αλβανία: «Πονοκέφαλος» για τον Σιλβίνιο με Μπερίσα ενόψει της πρεμιέρας του EURO 2024 με την Ιταλία

albania
Ο βασικός τερματοφύλακας της εθνικής Αλβανίας, Ετρίτ Μπερίσα, εξακολουθεί να έχει έντονες ενοχλήσεις στην πλάτη με αποτέλεσμα η συμμετοχή του στην πρεμιέρα του EURO 2024 με την Ιταλία να κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη.

Σοβαρό πρόβλημα για την Αλβανία ενόψει της πρεμιέρας της στο EURO 2024 απέναντι στην Ιταλία (15/06, 22:00). Ο Σιλβίνιο είδε τον βασικό τερματοφύλακα της ομάδας του, Ετρίτ Μπερίσα, να προπονείται ατομικά και τη Δευτέρα με αποτέλεσμα να έχει σημάνει συναγερμός στο στρατόπεδο της εθνικής Αλβανίας.

Ο Μπερίσα αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στην πλάτη και μέχρι τη Δευτέρα δεν έδειχνε σε θέση για να ακολουθήσει το κανονικό πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα. Ο τερματοφύλακας της Έμπολι θα προσπαθήσει στη σημερινή προπόνηση των Αλβανών στη Γερμανία να συμμετάσχει, με τον Σιλβίνιο να ευελπιστεί να τον δει σε ετοιμότητα ώστε να τον ρίξει στη «μάχη» με τους Ιταλούς.

Εάν ο Μπερίσα δεν τα καταφέρει, τότε η θέση κάτω από την εστία θα παραχωρηθεί στον Θωμά Στρακόσια ο οποίος αγωνίστηκε και στα δύο φιλικά της Αλβανίας απέναντι σε Λιχτενστάιν και Αζεϊρμπατζάν κάνοντας δύο εξαιρετικές εμφανίσεις.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

 

 

EURO Τελευταία Νέα