Πολωνία: Χάνει την πρεμιέρα του EURO 2024 ο Λεβαντόφσκι!

Πολωνία: Χάνει την πρεμιέρα του EURO 2024 ο Λεβαντόφσκι!

LEWA
Χωρίς τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι θα παραταχθεί στην πρεμιέρα της στο EURO 2024 απέναντι στην Ολλανδία η Πολωνία καθώς το πρόβλημα που αποκόμισε στον τετρακέφαλο ο έμπειρος φορ δεν θα του επιτρέπει την συμμετοχή του κόντρα στους «Οράνιε».

Μεγάλο «πλήγμα» για την Πολωνία! Λίγα μόλις 24ωρα πριν από την πρεμιέρα της στο EURO 2024 απέναντι στην Ολλανδία, ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι τέθηκε νοκ άουτ από την πολύ μεγάλη αναμέτρηση.

Ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα αποχώρησε με ενοχλήσεις από το φιλικό παιχνίδι απέναντι στην Τουρκία, αποκομίζοντας ένα πρόβλημα στον τετρακέφαλο. Ο τραυματισμός αποδείχθηκε πιο σοβαρός από ότι περίμεναν στο στρατόπεδο της Πολωνίας η οποία με επίσημη ενημέρωση γνωστοποίησε ότι ο αρχηγός της θα απουσιάσει στην πρεμιέρα με την Ολλανδία.

Στόχος για τον «Λέβα» είναι να αναρρώσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα γίνεται με τις απαραίτητες θεραπείες που θα ακολουθήσει και να προλάβει την 2η αγωνιστική απέναντι στην Αυστρία.

Αντιθέτως, ο Κάρολ Σβιντέρσκι δεν αντιμετωπίζει κάτι το σοβαρό και σύμφωνα με την ομοσπονδία της χώρας θα μείνει εκτός για 3-4 μέρες, κάτι που σημαίνει ότι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα προλάβει κανονικά την πρεμιέρα.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα