EURO 2024: Συναγερμός στη Γερμανία για συνύπαρξη Αλβανών, Σέρβων, Άγγλων και Τούρκων στην κοιλάδα του Ρουρ

euro
Έντονη ανησυχία επικρατεί στις τάξεις των αρχών της Γερμανίας καθώς για τουλάχιστον 24 ώρες θα βρεθούν ταυτόχρονα στην κοιλάδα του Ρουρ οι Αλβανοί, οι Σέρβοι, οι Τούρκοι, οι Άγγλοι, οι Ιταλοί και οι Γεωργιανοί.

Αντίστροφα για την έναρξη του EURO 2024 μετράει ολόκληρος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης. Η Γερμανία θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα του ευρωπαϊκού τη Σκωτία την ερχόμενη Παρασκευή και θα ανοίξει τον χορό της μεγάλης ποδοσφαιρικής γιορτής που θα διαρκέσει για περίπου έναν μήνα.

Μια ημέρα αργότερα μετά την πρεμιέρα, ο ευρωπαϊκός πλανήτης θα στρέψει τα βλέμματα προς το Ντόρτμουντ όπου η Ιταλία θα αντιμετωπίσει την Αλβανία για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων. Ένα 24ωρο το οποίο αναμένεται να σηκώσει στο... πόδι όλη την αστυνομία της Γερμανίας καθώς μέσα στο Σαββατοκύριακο θα βρεθούν στην κοιλάδα του Ρουρ έξι διαφορετικά οπαδικά «γκρουπ» που έχουν σημάνει τον κίνδυνο στη χώρα.

Διότι μια ημέρα μετά το Ιταλία - Αλβανία, στο γήπεδο της Ντόρτμουντ θα αναμετρηθούν οι Τούρκοι με τους Γεωργιανούς. Λίγα χιλιόμετρα πιο πέρα, το Σάββατο και πάλι, η Αγγλία θα αντιμετωπίσει τη Σερβία στην πρεμιέρα του τρίτου ομίλου του EURO 2024.

Όπως είναι λογικό, οι αρχές των Γερμανών βρίσκονται ήδη στο πόδι και καταστρώνουν το δικό τους πλάνο ώστε να αποφευχθούν σοβαρά επεισόδια ανάμεσα σε όλους τους οπαδούς των συγκεκριμένων εθνικών ομάδων. Ο μεγαλύτερος φόβος έχει να κάνει κυρίως με το Αγγλία - Σερβία, καθώς η αστυνομία της Γερμανίας φέρεται να έχει πληροφορηθεί για την παρουσία 40.000 Άγγλων και ακόμα (περίπου) 8.000 Σέρβων, ανάμεσα στους οποίους αναμένεται να δώσουν το «παρών» γύρω στους 500 ultras.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα