Κριστιάνο Ρονάλντο: To Euro είναι η τελευταία του ευκαιρία να ξενακερδίσει κόσμο και πρώην συμπαίκτες

Κριστιάνο Ρονάλντο: To Euro είναι η τελευταία του ευκαιρία να ξενακερδίσει κόσμο και πρώην συμπαίκτες

Newsroom
portugal
Το Euro είναι η τελευταία ευκαιρία του Κριστιάνο Ρονάλντο για να φουντώσει και πάλι την κόντρα με τον Λιονέλ Μέσι για το ποιος είναι GOAT.

Για πάνω από 10 χρόνια το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό debate ήταν ποιος εκ των Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι αξίζει τον τίτλο του GOAT. Χωρίς υπερβολή ο πλανήτης είχε δύο στρατόπεδα, υποστηρίζοντας τον έναν και υποβαθμίζοντας τον άλλον, με τους ποδοσφαιριστές να έχουν μπει και αυτοί σε ένα τέτοιο... τριπάκι.

Άπαξ και είχαν παίξει μαζί με τον έναν ή με τον άλλον, στήριζαν τον πρώην συμπαίκτη τους όταν βρίσκονταν μπροστά στο δίλημμα να επιλέξουν κάποιον από τους δύο. Ένα τέτοιο χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ο Τόνι Κροος πίσω στο 2018, ο οποίος είχε δηλώσει: «Βλέποντας πόσο τελειομανής είναι, ήταν εντυπωσιακό. Για αυτό είναι απαγορευμένο για εμένα να διαλέξω τον Μέσι».

Το Μουντιάλ επηρέασε τον Κριστιάνο

Το τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο όμως άλλαξε την όλη κατάσταση. Η κατάκτησή του από την Αργεντινή, τα γκολ που πέτυχε ο Λιονέλ Μέσι στον τελικό κόντρα στην Γαλλία και γενικότερα η παρουσία του στο κορυφαίο ποδοσφαιρικό γεγονός, έδωσαν ξεκάθαρο προβάδισμα στον τωρινό αρχηγό της Ίντερ Μαϊάμι.
Πλέον ο κανόνας είχε σπάσει... Ακόμα και πρώην συμπαίκτες του Πορτογάλου, άλλαζαν γνώμη για τον GOAT. «Όσον αφορά τις ατομικές επιδόσεις δεν έχω δει ποδοσφαιριστή να παίζει τόσο σταθερά όμως ο Μέσι. Σκεφτείτε οτι δεν έχει παίξει σε ομάδες που μου αρέσουν, οπότε καταλαβαίνεται οτι αυτό που λέω το εννοώ», είχε πει ο Κροος μετά το Μουντιάλ του Κατάρ.

Και δεν ήταν μόνο αυτός... Ο Γουέιν Ρούνεϊ που πέρασε αρκετά χρόνια μαζί του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ψήφισε και αυτός τον «Λιο», ενώ ανάλογες ήταν και οι δηλώσεις του Λουίς Σαχά και του Τόμας Κούστσακ.

Η τελευταία ευκαιρία του Κριστιάνο

Το εφετινό Euro αποτελεί κάτι σαν τελευταία ευκαιρία για τον CR7 προκειμένου να... ζωντανέψει ξανά το debate με τον Μέσι. Θα προσθέσει ακόμα ακόμα μία κούπα στην τροπαιοθήκη του με την Πορτογαλία, θα φτάσει τα δύο ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (ο Μέσι βέβαια έχει ένα Μουντιάλ και ένα Copa America) και θα δείξει πως η Σαουδική Αραβία δεν ήταν η... ταφόπλακα της μεγάλης καριέρας του.

Κάτι που θα αποτελέσει αφορμή για υποστηρικτές, αλλά και πρώην συμπαίκτες του, να γυρίσουν και πάλι στο... στρατόπεδό του.

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα