Γαλλία: Αμφίβολος ο Τσουαμενί για την πρεμιέρα του Euro

Γαλλία: Αμφίβολος ο Τσουαμενί για την πρεμιέρα του Euro

Newsroom
Γαλλία: Αμφίβολος ο Τσουαμενί για την πρεμιέρα του Euro
Ο Γάλλος μέσος της Ρεάλ, Ορελιέν Τσουαμενί, βρίσκεται στην αποστολή της χώρας του, όμως είναι αμφίβολη η συμμετοχή του στην πρεμιέρα κόντρα στην Αυστρία, στις 17 Ιουνίου.

Ο Ορελιέν Τσουαμενί αντιμετωπίζει τον τελευταίο καιρό έναν αρκετά σοβαρό τραυματισμό στο αριστερό του πόδι που μπορεί να επηρεάσει την παρουσία του στο Euro με την Εθνική Γαλλίας.

Οι οιωνοί δεν είναι θετικοί και ο κόουτς των «τρικολόρ» Ντιντιέ Ντεσάν παραμένει σφιχτός στο θέμα, με την παρουσία του στο ντεμπούτο της Γαλλίας στις 17 Ιουνίου με την Αυστρία στο Ντίσελντορφ να είναι υπό αμφισβήτηση.

Το τελευταίο παιχνίδι του μέσου ήταν στις 8 Μαΐου, στον ημιτελικό του Champions League με αντίπαλο την Μπάγερν. Έκτοτε, οι γιατροί εντόπισαν έναν ήδη γνωστό τραυματισμό, στο πόδι, την ίδια ατυχία που είχε υποστεί στο πρώτο Clasico της σεζόν, στις 28 Οκτωβρίου.

Το ιατρικό επιτελείο έχει ετοιμάσει ένα συγκεκριμένο πλάνο για να αναρρώσει το συντομότερο δυνατό, όμως ο Ντεσάν δεν θα χρειαστεί να ρισκάρει αφού έχει στη διάθεσή του και τον Καμαβινγκά που μπορεί να καλύψει επάξια την απουσία του.

Ωστόσο, ο Γάλλος τεχνικός δεν σκέφτεται να τον χάσει και θα πιέσει μέχρι το τέλος για να τον συμπεριλάβει στην τελική λίστα για το Euro.

Θυμίζουμε ότι ο Τσουαμενί έλειπε από τον τελικό του Champions League και δεν ήταν παρών στα δύο φιλικά της γαλλικής ομάδας πριν από το Euro, με το Λουξεμβούργο την περασμένη Τετάρτη και με τον Καναδά την περασμένη Κυριακή.

Η Γαλλία μπορεί να κάνει αλλαγές στην ομάδα μέχρι πριν το ντεμπούτο.

 

 

EURO Τελευταία Νέα