Euro 2024: Οι προβλέψεις του Μουρίνιο για την κατάκτηση και το Χρυσό Παπούτσι (vid)

Euro 2024: Οι προβλέψεις του Μουρίνιο για την κατάκτηση και το Χρυσό Παπούτσι (vid)

Newsroom
μουρίνιο
Ο Ζοσέ Μουρίνιο προέβλεψε ότι η χώρα του θα κατακτήσει την κορυφή της Ευρώπης επικρατώντας στον τελικό της Αγγλίας!

Το Euro 2024 ξεκινά την Παρασκευή, με την οικοδέσποινα Γερμανία να αντιμετωπίζει τη Σκωτία, ενώ η Αγγλία ξεκινά την εκστρατεία της την Κυριακή κόντρα στη Σερβία σε ένα ματς που η τοπική αστυνομία έχει κρίνει... ειδικών συνθηκών.

Η ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ έφτασε στον τελικό του Euro πριν από τρία χρόνια, αλλά φέτος πηγαίνει στη διοργάνωση έχοντας στην πλάτη της την ήττα από την σαφώς πιο αδύναμη Ισλανδία με 1-0 στο τελευταίο της παιχνίδι προετοιμασίας.

Ο πολύπειρος Πορτογάλος τεχνικός Ζοσέ Μουρίνιο υποστήριξε τη χώρα του προβλέποντας ότι θα είναι η μεγάλη νικήτρια της διοργάνωσης κόντρα μάλιστα και την περυσινή φιναλίστ Αγγλία!

Θυμίζουμε ότι η Πορτογαλία, κέρδισε το Euro το 2016, και φέτος φιγουράρει ως το τέταρτο φαβορί πίσω από την Αγγλία, τη Γαλλία και τη Γερμανία, αλλά ο Μουρίνιο όταν του ζητήθηκε από το TNT Sports και τον Ρίο Φέρντιναντ, να επιλέξει τον νικητή του είπε: «Πορτογαλία», προτού ονομάσει την Αγγλία ως δευτεραθλήτρια.

Ο έμπειρος τεχνικός προέβλεψε ότι ο Χάρι Κέιν θα κερδίσει το χρυσό παπούτσι και πιστεύει ότι ο Μπέλινγκχαμ θα είναι ο παίκτης του τουρνουά.

Εκτός από την Πορτογαλία και την Αγγλία, ο Μουρίνιο έχει τη Γαλλία μεταξύ των φαβορί και πρόσθεσε ότι δεν περιμένει κανένα έθνος εκτός αυτής της τριάδας να διεκδικεί το τρόπαιο.

«Η ομάδα έκπληξη είναι οποιοσδήποτε εκτός της Πορτογαλίας, της Γαλλίας και της Αγγλίας γιατί πιστεύω ότι αυτοί οι τρεις είναι τα φαβορί», πρόσθεσε.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα