Ρονάλντο: Η συγκινητική χειρονομία του πορτογάλου, φίλησε παιδί με ειδικές ανάγκες

Ρονάλντο: Η συγκινητική χειρονομία του πορτογάλου, φίλησε παιδί με ειδικές ανάγκες

Newsroom
Ρονάλντο: Η συγκινητική χειρονομία του πορτογάλου, φίλησε παιδί με ειδικές ανάγκες
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο προχώρησε σε μια συγκινητική κίνηση φιλώντας ένα μικρό κορίτσι με ειδικές ανάγκες που τον συνόδευε στο ματς.

Λίγο πριν την πρεμιέρα του EURO 2024 Ο Πορτογάλος σουπερ σταρ, Κριστίανο Ρονάλντο συγκέντρωσε πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας για μια άκρως συγκινητική χειρονομία.

Ο Κριστίανο Ρονάλντο στο τελευταίο φιλικό ματς προετοιμασίας των Πορτογάλων πριν το EURO 2024 κόντρα στην Ιρλανδία κατέκτησε τις καρδίες των οπαδών όχι για τα ποδοσφαιρικά του χαρίσματα αλλά για την συγκινητική του χειρονομία προς το κορίτσι με ειδικές ανάγκες που τον συνόδευε. Ο CR7 βοήθησε το κοριτσάκι να μπει στον αγωνιστικό χώρο, της κρατούσε το χέρι κατά τη διάρκεια του εθνικού ύμνου της Πορτογαλίας και το φίλησε.

Η συγκινητική πράξη του 39χρονου αρχηγού της Πορτογαλίας έφερε γούρι στην εθνική του ομάδα που επικράτησε με 3-0 επί της Ιρλανδίας. Ο Κριστιάνο σκόραρε δύο εξαιρετικά γκολ και έδειξε πανέτοιμος για το μεγάλο τουρνουά της Γερμανίας.

Επιμέλεια: Μάρθα Χωριανοπούλου

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα