Μπαπέ: «Θέλω να γίνω ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του κόσμου»

Μπαπέ: «Θέλω να γίνω ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του κόσμου»

Newsroom
mbappe_france_celebration
Ο Μπαπέ σε συνέντευξη του λίγο πριν το EURO 2024 αποκάλυψε τις σκέψεις για την διοργάνωση και μίλησε για τις προσωπικές του φιλοδοξίες.

Την στιγμή που όλος ο ποδοσφαιρικός κόσμος μίλα για τη μεταγραφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Γάλλος σουπέρ σταρ μίλησε για τις φιλοδοξίες του και για το EURO 2024.

Ο Κιλιάν Μπαπέ λίγο πριν την πρεμιέρα του EURO 2024 σε συνέντευξη του στη Bild δήλωσε πως είναι η εθνική Γαλλίας είναι «πεινασμένοι» για τίτλο: «Είναι το πρώτο μου «κανονικό» Euro, το 2021 διεξήχθη σε διάφορες χώρες, οπότε δεν ήταν το ίδιο, ήταν παράξενο. Τώρα θέλω να αφήσω το στίγμα μου σε αυτό. Είμαστε πολύ πεινασμένοι, αλλά το αντιμετωπίζουμε επίσης με ταπεινότητα».

Ακόμη ο Γάλλος επιθετικός ρωτήθηκε για την ήττα της ομάδας του από την εθνική Γερμανίας και απάντησε: «Τα φιλικά δεν μετράνε, αλλά ξέρουμε ότι η Γερμανία έχει μεγάλη ομάδα, πρέπει να την πάρουμε στα σοβαρά»

Ο Μπαπέ επίσης μίλησε και για την κατάκτηση της χρυσής μπάλας που αποτελεί τον επόμενο στόχο του: «Η Χρυσή Μπάλα συνεχίζει να είναι ο στόχος μου, από την παιδική μου ηλικία θέλω να γίνω ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο, θέλω να συνεχίσω να προοδεύω αλλά χωρίς ποτέ να χάνω την ευχαρίστηση του παιχνιδιού».

Η εθνική Γαλλίας επρόκειτο να αντιμετώπιση την Αυστρία την Δευτέρα 17/06 στις 22:00 στο πρώτο της παιχνίδι για το EURO 2024, με τους Γάλλους να θέλουν να αποδείξουν πως είναι το φαβορί της διοργάνωσης.

Επιμέλεια: Μάρθα Χωριανοπούλου

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

 

 

EURO Τελευταία Νέα