Αλβανία: Έτοιμος για την πρεμιέρα με την Ιταλία ο Μπερίσα, βασικός αντί του Στρακόσα

Αλβανία: Έτοιμος για την πρεμιέρα με την Ιταλία ο Μπερίσα, βασικός αντί του Στρακόσα

ΜΠΕΡΙΣΑ
Ο Ετρίτ Μπερίσα ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν στην πλάτη και αναμένεται να φορέσει γάντια βασικού αντί του Θωμά Στρακόσα στην πρεμιέρα της Αλβανίας με την Ιταλία για το EURO 2024.

Ανακούφιση στο στρατόπεδο της Αλβανίας ενόψει της πρεμιέρας με την Ιταλία για τον δεύτερο όμιλο του EURO 2024. Σύμφωνα με τα αλβανικά Μέσα, ο Ετρίτ Μπερίσα που αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα στην πλάτη, ξεπέρασε πλήρως τις ενοχλήσεις και τίθεται έτοιμος για την μεγάλη αναμέτρηση με την κάτοχο του EURO.

Ο τερματοφύλακας της Έμπολι μπόρεσε να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα για πρώτη φορά επί γερμανικού εδάφους και ολοκλήρωσε το πρόγραμμα δίχως κάποια ενόχληση, με τον Σιλβίνιο να τον υπολογίζει κανονικά για την πρεμιέρα με τη Σκουάντρα Ατζούρα. Όπως μεταφέρουν από την Αλβανία ο Μπερίσα αναμένεται να ξεκινήσει κανονικά από το βασικό σχήμα κόντρα στην Ιταλία, με τον Θωμά Στρακόσα που αγωνίστηκε και στα δύο φιλικά που έδωσε η γειτονική χώρα, να αναμένεται να μείνει στον πάγκο.

Ο 29χρονος βρίσκεται στα πλάνα της ΑΕΚ για τη θέση του τερματοφύλακα, με τους Αλβανούς να τονίζουν ότι ο τερματοφύλακας της Μπρέντφορντ δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα, καθώς ο πρωταρχικός του στόχος είναι να αποχωρήσει από τη λονδρέζικη ομάδα.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

 

 

EURO Τελευταία Νέα