EURO 2024: Ένταση με το... καλημέρα στη Γερμανία ανάμεσα σε Σέρβους και Αλβανούς

ΣΕΡΒΙΑ ΑΛΒΑΝΙΑ
Πριν καλά καλά ξεκινήσει το EURO 2024, δημιουργήθηκε η πρώτη ένταση ανάμεσα στους Σέρβους και τους Αλβανούς, όταν οι τελευταίοι υποδέχτηκαν την αποστολή των πρώτων κατά την άφιξη της ομάδας του Ντράγκαν Στόικοβιτς.

Στο... πόδι αναμένεται να σηκώσει όλη την αστυνομία της Γερμανίας το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, καθώς θα βρεθούν στην κοιλάδα του Ρουρ έξι διαφορετικά οπαδικά «γκρουπ» που έχουν σημάνει τον κίνδυνο στη χώρα.

Αλβανοί, Ιταλοί, Σέρβοι, Άγγλοι, Τούρκοι και Γεωργιανοί θα βρεθούν στην κοιλάδα του Ρουρ για να παρακολουθήσουν τα παιχνίδια των εθνικών τους ομάδων.

Ήδη ωστόσο έχουν ξεκινήσει οι εντάσεις στη Γερμανία. Σύμφωνα με την BILD κατά την άφιξη της αποστολής της Σερβίας στο ξενοδοχείο, εκτός από τους Σέρβους οπαδούς, το «παρών» έδωσαν και μερικοί Αλβανοί οπαδοί οι οποίοι «πίκαραν» την ομάδα του Ντράγκαν Στόικοβιτς τραγουδώντας στη γλώσσα τους και σχηματίζοντας τον αλβανικό αετό, ο οποίος αποτελεί σύμβολο της χώρας.

Η κατάσταση ωστόσο δεν ξέφυγε, καθώς τόσο οι Σέρβοι όσο και οι Αλβανοί δεν έδωσαν συνέχεια, με την αστυνομία της Γερμανίας να κρατάει σε... ήρεμα επίπεδα το κλίμα. Βέβαια στη Σερβία κάνουν λόγο για προβοκάτσια και πρόκληση η οποία έγινε χωρίς κανέναν απολύτως λόγο.

Τόσο οι Σέρβοι όσο και οι Αλβανοί οπαδοί αναμένεται να δώσουν δυναμικό «παρών» στη Γερμανία. Η αστυνομία της Γερμανίας φέρεται να έχει πληροφορηθεί για την παρουσία 40.000 Άγγλων και ακόμα (περίπου) 8.000 Σέρβων, ανάμεσα στους οποίους αναμένεται να δώσουν το «παρών» γύρω στους 500 ultras, ενώ την ίδια ώρα τα ιταλικά Μέσα κάνουν λόγο για 50.000 Αλβανούς το Σάββατο στο Ντόρτμουντ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα