EURO 2024: Άγνωστοι επιτέθηκαν στους οπαδούς της Σκωτίας με καρέκλες

EURO 2024: Άγνωστοι επιτέθηκαν στους οπαδούς της Σκωτίας με καρέκλες

Newsroom
O
Επίθεση με καρέκλες δέχτηκαν από αγνώστους οι οπαδοί της Σκωτίας το βράδυ της Τετάρτης στο Μόναχο.

Εντάσεις με το... καλημέρα στη Γερμανία ενόψει του EURO 2024. Λίγες ώρες πριν από την πρεμιέρα του φετινού ευρωπαϊκού στα γήπεδα της Γερμανίας, μια ομάδα αγνώστων επιτέθηκε με καρέκλες στους οπαδούς της Σκωτίας που απολάμβαναν τις μπύρες τους το βράδυ της Τετάρτης.

Οι οπαδοί της Σκωτίας βρίσκονται στο Μόναχο τις τελευταίες ώρες με σκοπό να στηρίξουν από κοντά την προσπάθεια της εθνικής τους ομάδας η οποία θα αντιμετωπίσει την οικοδέσποινα Γερμανία στην πρεμιέρα του φετινού EURO.

ΟΔΗΓΟΣ EURO 2024

Οι άγνωστοι είδαν τους Σκωτσέζους στις παμπ του Μονάχου και κατευθύνθηκαν προς το μέρος τους εκτοξεύοντας καρέκλες. Η αστυνομία βρέθηκε στο σημείο και πρόλαβε τα χειρότερα, προχωρώντας παράλληλα και στις συλλήψεις δύο ατόμων που επιτέθηκαν στην παρέα των Σκωτσέζων.

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα