EURO 2024: Απίστευτος μπαμπάς έστειλε γράμμα στο σχολείο του γιου για να ταξιδέψουν στη Γερμανία

EURO 2024: Απίστευτος μπαμπάς έστειλε γράμμα στο σχολείο του γιου για να ταξιδέψουν στη Γερμανία

Newsroom
μπαμπάς γράμμα Σκωτία
Ένας Σκωτσέζος μπαμπάς έστειλε γράμμα στο σχολείο του γιου του, ότι θα πάνε εκπαιδευτική εκδρομή, ενώ έκλεισαν εισιτήρια για τα παιχνίδια της Σκωτίας στο Euro.

Ο Ίαν Μίκλτζον αποφάσισε να ταξιδέψει με τον γιο του, Άλεξ, από τη Σκωτία στη Γερμανία για να παρακολουθήσουν τα παιχνίδια της χώρας τους στο Euro 2024.

Δεδομένου ότι τα σχολεία είναι ακόμα ανοιχτά, ο κ. Ίαν έπρεπε να ενημερώσει το σχολείο του μικρού για να δικαιολογήσει την απουσία του. Έτσι έστειλε ένα γράμμα με τη δικαιολογία ότι θα πάνε εκπαιδευτική εκδρομή στη Γερμανία, μέχρι η Σκωτία να αποκλειστεί από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Ο Λάιν λοιπόν αφού έστειλε το γράμμα στο σχολείο ανέβασε και φωτογραφία στα social media, φορώντας φανέλες της Σκωτίας στο αεροδρόμιο για τη Γερμανία.

«Γεια σας,

Σας γράφω για να σας ενημερώσω ότι ο Άλεξ Μάικλτζον δεν θα είναι στο σχολείο από την Πέμπτη, 13 Ιουνίου μέχρι η Σκωτία να αποκλειστεί από το Euro 2024. Θα πάμε μια εκπαιδευτική εκδρομή στη Γερμανία, όπου θα επισκεφτούμε αρκετές πόλεις, όπου θα μάθουμε την απόλυτη εναλλαγή συναισθημάτων που μόνο ένας οπαδός της Σκωτίας μπορεί να περάσει. Θα διασφαλίσω ότι ο Άλεξ θα συμπληρώσει μια αναφορά όλες τις λεπτομέρειες μετά την επιστροφή. Πάμε Σκωτία!», αναφέρεται στο γράμμα του.

@Photo credits: @meiklejohn21

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα