EURO 2024, Φαν Ντάικ: «Μπορούμε να δυσκολέψουμε και τη Γαλλία»

Newsroom
φαν νταικ
Ο αρχηγός της Ολλανδίας, Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα του EURO 2024 φαίνεται να έχει βάλει τον πήχη ψηλά δηλώνοντας πως η ομάδα του μπορεί να δυσκολέψει ακόμα και τη Γαλλία.

Η εθνική Ολλανδίας μετρά αντίστροφα για την πρεμιέρα της στο EURO 2024 την Κυριακή (16/06) κόντρα στην Πολωνία. Δίχως αμφιβολία, το μεγαλύτερο εμπόδιό της στη φάση των ομίλων βέβαια δεν είναι άλλο από τη φιναλίστ του Μουντιάλ 2022, Γαλλία, την οποία θα αντιμετωπίσει την τρίτη αγωνιστική (25/06).

Από τη μεριά του πάντως, ο αρχηγός των Οράνιε, Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, δεν στοχεύει στη δεύτερη θέση του ομίλου και δηλώνει πως αυτός και οι συμπαίκτες του είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα, παίζοντας ως ομάδα.

Ο 32χρονος αμυντικός μίλησε το κανάλι της UEFA και δήλωσε πώς η εθνική Ολλανδίας είναι 100% έτοιμη. «Η Γαλλία είναι πάντα σκληρή. Έχουν προφανώς την ατομική ιδιότητα να σε τιμωρούν αμέσως εάν κάνεις ένα και μόνο λάθος. Ξέρουμε όμως επίσης ότι εάν είμαστε 100% έτοιμοι και αμυνόμαστε και επιτιθέμεθα καλά ως ομάδα, μπορούμε να δυσκολέψουμε και τη Γαλλία

Και όλα μπορούν να συμβούν, ειδικά κατά την διάρκεια μιας μεγάλης διοργάνωσης. Δεν έχει σημασία με ποιον παίζεις, αφού προετοιμάζεσαι γι' αυτό. Ξέρεις λίγο τι να περιμένεις.

Ο τρόπος που παίζουν οι αντίπαλοι, τι τους αρέσει, σε τι είναι καλοί και σε τι δεν είναι τόσο καλοί. Ωστόσο, αυτό ισχύει για όλες τις ομάδες και όχι μόνο για τη Γαλλία ή τον Μπαπέ. Στο τέλος, έχει σημασία να αμυνόμαστε μαζί, ως ομάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του ο Φαν Ντάικ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα