EURO 2024, Σκωτία: Φοβερός οπαδός περπάτησε 1600 χιλιόμετρα μέχρι τη Γερμανία για καλό σκοπό!

EURO 2024, Σκωτία: Φοβερός οπαδός περπάτησε 1600 χιλιόμετρα μέχρι τη Γερμανία για καλό σκοπό!

scotland_walk
Ένας από τους πιο... τρελούς οπαδούς του EURO 2024, περπάτησε από τη Γλασκώβη μέχρι το Μόναχο για να παρακολουθήσει από κοντά την αγαπημένη του Σκωτία και να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο σχετικά με την ψυχική υγεία των ανδρών.

Μια ανάσα πριν την έναρξη του EURO 2024, οι απανταχού ποδοσφαιρόφιλοι έχουν αρχίσει να καταφθάνουν στη Γερμανία. Άλλοι με αεροπλάνα, άλλοι με τραίνα, άλλοι με αυτοκίνητα και άλλοι με τα... πόδια! Εντάξει, ίσως μόνο ένας οπαδός να έφτασε στην οικοδέσποινα χώρα με τα πόδια: Ο Κρεγκ Φέργκιουσον.

Ο νεαρός Σκωτσέζος που ασχολείται με τα social media, «έτρεξε» μια φοβερή καμπάνια, βάζοντας στόχο να περπατήσει από τη Γλασκώβη μέχρι το Μόναχο για να δει από κοντά την αγαπημένη του Σκωτία στην πρεμιέρα της διοργάνωσης απέναντι στη Γερμανία. Όχι όμως απλά για να περπατήσει, αλλά και για να θίξει ένα σημαντικό ζήτημα, ευαισθητοποιώντας γύρω από την ψυχική υγεία των ανδρών, μιας και ο Ιούνιος είναι αφιερωμένος ως μήνας σε αυτή.

Ο Φέργκιουσον ολοκλήρωσε την Πέμπτη (13/06) το έργο του, περπατώντας συνολικά 1600 χιλιόμετρα και 41 ημέρες μέχρι να φτάσει στο Μόναχο. Σε αυτή του την πορεία κέρδισε από ιντερνετικές δωρεές 50.000 ευρώ, τα οποία με τη σειρά του θα δωρίσει στο ίδρυμα «Brothers In Arms», έναν φιλανθρωπικό οργανισμό με στόχο τη βελτίωση της ψυχικής υγείας των ανδρών στη Σκωτία.

@Photo credits: Instagram: craigferguson_1

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα