Euro 2024: Χάνει την πρεμιέρα με την Κροατία ο Λαπόρτ, σκέψεις για αντικατάσταση

λαπόρτ
Ο Αϊμερίκ Λαπόρτ δεν θα είναι στην διάθεση του Λουίς Ντε Λα Φουέντε για την πρεμιέρα της Ισπανίας στο Euro κόντρα στην Κροατία και υπάρχουν σκέψεις για την αντικατάστασή του.

Χωρίς τον Αϊμερίκ Λαπόρτ θα παραταχθεί η Ισπανία στην πρεμιέρα της για το Euro 2024 το Σάββατο (15/06-19:00-ΕΡΤ1) όπου θα αντιμετωπίσει την Κροατία. Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός δεν μπόρεσε να προπονηθεί ούτε την Πέμπτη (13/06) ούτε και την Παρασκευή (14/06), αφού αντιμετωπίζει μία μικρή ενόχληση, όμως προτιμήθηκε να μην παρθεί κάποιο ρίσκο.

Την θέση του στο αρχικό σχήμα των «φούριας ρόχας» αναμένεται να πάρει ο Νάτσο, ο οποίος θα είναι ο παρτερνέρ του Λε Νορμάντ. Από κει και πέρα υπάρχει στο ρόστερ επίσης και ο Ντάνι Βιβιάν της Αθλέτικ Μπιλμπάο, αλλά και ο Ντάνι Καρβαχάλ, που θα μπορούσε να καλύψει την θέση αυτή σ' ένα σενάριο ανάγκης.

Μάλιστα σύμφωνα με το «relevo», επειδή το σημείο που έχει υποστεί την συστολή στο δεξί του πόδι τον ταλαιπωρεί καιρό, υπάρχουν σκέψεις μέσα στην ομάδα για να γίνει αντικατάσταση του παίκτη, αφού η Ισπανία έχει περιθώριο να αποφασίσει κάτι τέτοιο μέχρι σήμερα το απόγευμα, δηλαδή 24 ώρες πριν την πρεμιέρα της κάθε ομάδας.

Ξεκαθαρίζει δε πως η συμμετοχή του στο επόμενο παιχνίδι του ομίλου με την Ιταλία είναι περισσότερο ευχή παρά πραγματικότητα.

Υπενθυμίζουμε πως ο Αϊμερίκ Λαπόρτ αγωνίστηκε την φετινή σεζόν με την φανέλα της Αλ Νασρ, στην οποία πήγε το περασμένο καλοκαίρι από την Μάντσεστερ Σίτι σε μία μεταγραφή που έφτασε τα 23 εκατ. ευρώ και έφτασε τις 40 συμμετοχές σκοράροντας τέσσερα γκολ και δίνοντας μία ασίστ.

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα