EURO 2024, Σκωτία, Video: Ενθουσιασμένος οπαδός έδειξε τα γεννητικά του όργανα σε ζωντανή σύνδεση!

EURO 2024, Σκωτία, Video: Ενθουσιασμένος οπαδός έδειξε τα γεννητικά του όργανα σε ζωντανή σύνδεση!

Newsroom
scotland_tv
Οπαδοί της Σκωτίας εξέφρασαν με... ιδιαίτερο τρόπο τον ενθουσιασμό τους, λίγο πριν τη «μάχη» της χώρας τους κόντρα στη Γερμανία στην πρεμιέρα του EURO 2024.

Δεν το πήραν και τόσο... ψύχραιμα οι οπαδοί της εθνικής Σκωτίας που έχουν κατακλύσει το Μόναχο, λίγη ώρα πριν την πρεμιέρα της χώρας τους στο EURO 2024 κόντρα στη Γερμανία (14/06 - 22:00). Γνωστοί για τον τεράστιο ενθουσιασμό για την εθνική τους ομάδα, οι Σκωτσέζοι ειναι αποφασισμένοι να την υποστηρίξουν μέχρι τελικής πτώσεως.

Το αλκοόλ πάντως μάλλον παρέσυρε μερικούς από αυτούς που σε ζωντανή σύνδεση στη γερμανική τηλεόραση χάρισαν μια φοβερά viral στιγμή! Συγκεκριμένα, ένας από αυτούς σήκωσε το κιλτ του φίλου του (παραδοσιακά φοριέται χωρίς εσώρουχο) και... παρουσίασε τα γεννητικά του όργανα στην τηλεόραση, με τον ίδιο μάλιστα να δείχνει να μη νοιάζεται καν!

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα