EURO 2024, Ουγγαρία - Ελβετία, Video: Φοβερή κάθετη του Άμπισερ και εκτέλεση του Ντούα για το προβάδισμα

Newsroom
dua_goal
Μόλις στο 13ο λεπτό η Ελβετία άνοιξε το σκορ κόντρα στην Ουγγαρία μετά τον εξαιρετικό συνδυασμό των Άμπισερ και Ντούα.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο EURO 2024 η εθνική Ελβετίας. Στην πρεμιέρα της στη διοργάνωση κόντρα στην Ουγγαρία, η ομάδα του Γιακίν άνοιξε το σκορ πολύ γρήγορα, μόλις στο 13ο λεπτό. Ο Άμπισερ... εξουδετέρωσε την αντίπαλη άμυνα με μαγική κάθετη και ο Κουαντό Ντούα πλάσαρε εξαιρετικά στο τετ α τετ για το 1-0. Το γκολ του επιθετικού της Λουντογκόρετς αρχικά ακυρώθηκε για οφσάιντ, ωστόσο μετά από παρέμβαση του VAR, ο ρέφερι Βίντσιτς έδειξε κανονικά τη σέντρα. Αυτό ήταν το πρώτο τέρμα του 27χρονου φορ με το εθνόσημο στη δεύτερη συμμετοχή του με την Ελβετία.

Στη συγκεκριμένη φάση η Ελβετία κυκλοφόρησε φοβερά την μπάλα και άλλαξε 22 πάσες πριν ο Ντούα σκοράρει. Κάπως έτσι το γκολ της ανέβηκε στην 3η θέση των τερμάτων που προήλθαν από τις περισσότερες πάσες, στην ιστορία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (από το 1980 και μετά, από όταν η Opta συλλέγει δεδομένα).

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα