EURO 2024, εθνική Αγγλίας: «Είμαστε εδώ για να το κερδίσουμε»

EURO 2024, εθνική Αγγλίας: «Είμαστε εδώ για να το κερδίσουμε»

Newsroom
EURO 2024, εθνική Αγγλίας: «Είμαστε εδώ για να το κερδίσουμε»
Ο Χάρι Κέιν μίλησε λίγό πριν το πρώτο αγώνα κόντρα στη Σερβία και δήλωσε πως είναι ακόμα πιο αποφασισμένος για να κερδίσει τον πρώτο του τίτλο με την Αγγλία.

Η εθνικής Αγγλίας κάνει πρεμιέρα στα γήπεδα της Γερμανίας για το EURO 2024 κόντρα στη Σερβία στις 16/06 (22.00) και ο πρώτος σκόρερ των «Τριών Λιονταριών», Χάρι Κέιν, αποκάλυψε πως έρχεται με φόρα στη Γερμανία για να κερδίσει τον πρώτο του τίτλο .

Ο δεινός σκόρερ των Άγγλων δήλωσε πως η κατάκτηση του EURO θα ήταν μια από τις κορυφαίες στιγμές της καριέρας του: «Σημαίνει πολλά για εμένα κάθε φορά που μπαίνω στο γήπεδο με αυτήν την φανέλα. Νομίζω ότι η κατάκτηση μιας μεγάλης διοργάνωσης με την Αγγλία θα ήταν ένα από τα κορυφαία σημεία της καριέρας οποιουδήποτε, είναι η ''ιδέα''».

Ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Αγγλίας δεν έχει κερδίσει ακόμα κάποιο τρόπαιο στην καριέρα του και είναι αποφασισμένος να το κάνει : «Προσωπικά, δεν έχω κερδίσει κανένα τρόπαιο ακόμη, αλλά είμαι ακόμα πιο αποφασισμένος και έχω ακόμα περισσότερη όρεξη να φθάσω εκεί. Έχουμε μια καλή ευκαιρία, αλλά έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας».

Ακόμη ο 30χρονος επιθετικός σχολίασε και το γεγονός ότι η εθνική του θεωρείται φαβορί για πολλούς: «Ξέρουμε ότι κάναμε πολλά καλά πράγματα στα προηγούμενα τουρνουά, κάναμε την χώρα υπερήφανη, αλλά στο τέλος της ημέρας είμαστε εδώ για να το κερδίσουμε».

 

Επιμέλεια: Μάρθα Χωριανοπούλου

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

 

 

EURO Τελευταία Νέα