EURO 2024 «Ο δράστης θα πυροδοτούσε τον μηχανισμό ανάμεσα στους Ολλανδούς»

Γερμανία αστυνομία
Οι πληροφορίες για τις προθέσεις του δράστη σοκάρουν, αφού η αστυνομία τόνισε πως ήθελε να τον πυροδοτήσει ανάμεσα στους φίλους της Ολλανδίας.

Σοκαρισμένη η Γερμανία μετά το νέο αιματηρό επεισόδιο, αυτή τη φορά στο Αμβούργο. Η αστυνομία της πόλης πυροβόλησε έναν άνδρα, ο οποίος είχε τσεκούρι, εμπρηστικό μηχανισμό λίγα μέτρα μακριά από τους φιλάθλους της Ολλανδίας. Ο ίδιος διακομίσθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο (τραυματίστηκε στο πόδι), με την αστυνομία να ερευνά την υπόθεση και να χαρακτηρίζει το γεγονός «πολύ σοβαρό». Οι Γερμανοί τονίζουν πως ο δράστης δεν έχει σχέση με το ποδόσφαιρο, όμως οι αξιωματούχοι υποστηρίζουν πως ήθελε να πυροδοτήσει τον εκρηκτικό μηχανισμό ανάμεσα στους οπαδούς της Ολλανδίας.

Η Γερμανία έχει αυξήσει την ασφάλεια κατά τη διάρκεια του EURO 2024 υπό τον φόβο της ισλαμιστικής τρομοκρατίας, αλλά και των ευρωπαίων χούλιγκαν. Θυμίζουμε, πως η Γερμανία για ένα μήνα θα υποδεχθεί 51 αγώνες σε 10 πόλεις της χώρας, προσελκύοντας 2,7 εκατομμύρια φιλάθλους στα γήπεδα και τους δρόμους της χώρας. Το υπουργείο Εσωτερικών έχει αναθέσει αποκλειστικά σε 22.000 πράκτορες της Ομοσπονδιακής Αστυνομίας να παρακολουθούν τη διοργάνωση, ώστε να αποφευχθούν σοβαρά επεισόδια.

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα