Στην Αθήνα η κούπα του Euro 2004

Στην Αθήνα η κούπα του Euro 2004

Newsroom
Euro2004
Με την έκθεση του τροπαίου του EURO 2004 στην πλατεία Συντάγματος, ολοκληρώθηκε το Trophy Tour, το οποίο συνδιοργάνωσαν η ΕΠΟ και ο ΟΠΑΠ για την συμπλήρωση 20 χρόνων από το έπος της Πορτογαλίας.

Η εορταστική εκδήλωση στην καρδιά της πρωτεύουσας αποτέλεσε πόλο έλξης για τους φιλάθλους του ποδοσφαίρου και όχι μόνο καθώς η πλατεία Συντάγματος γέμισε από κόσμο που ήθελε να φωτογραφηθεί με το βαρύτιμο τρόπαιο. Από τις εορταστικές εκδηλώσεις δεν θα μπορούσε να λείπει ένας legend της Εθνικής Ομάδας, ο Γιάννης Γκούμας, ο οποίος αρχικά αποθεώθηκε από τους παρευρισκόμενους, φωτογραφήθηκε με φόντο το τρόπαιο και με αρκετούς φιλάθλους, μοίρασε αυτόγραφα σε μικρά παιδιά και επανέφερε στο κοινό τις μνήμες από το μαγικό καλοκαίρι του 2004.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε αγαστή συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων, ενώ παραβρέθηκε και ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Αθηνών Άγγελος Νικόπουλος. Την εκδήλωση παρουσίασε η δημοσιογράφος Λίλα Κουντουριώτη.

Υπενθυμίζεται ότι η ΕΠΟ και ο ΟΠΑΠ γιορτάζουν μέσω του Trophy Tour το μεγάλο ποδοσφαιρικό «θαύμα» του 2004, σε συνεργασία με τους κατά τόπους δήμους που φιλοξένησαν τις επετειακές εκδηλώσεις. Στο πλαίσιο του TROPHY TOUR powered by OPAP, το βαρύτιμο τρόπαιο ταξίδεψε σε γενέτειρες πόλεις παικτών της «χρυσής» Εθνικής Ομάδας, με στόχο να αναβιώσουν οι ανεπανάληπτες στιγμές χαράς και συγκίνησης που έζησαν οι φίλαθλοι το καλοκαίρι του 2004.

Σε κάθε πόλη-στάση του TROPHY TOUR powered by OPAP παραβρέθηκαν αρκετοί πρωταγωνιστές του έπους της Πορτογαλίας, οι άνθρωποι που εξύψωσαν το ελληνικό ποδόσφαιρο στην κορυφή της Ευρώπης το 2004. Συγκεκριμένα την εορταστική εκδήλωση στην Λάρισα τίμησαν με την παρουσία τους ο πρωταθλητής Ευρώπης, Κώστας Χαλκιάς και ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής Βαγγέλης Μόρας, στην Θεσσαλονίκη βρέθηκαν ο αρχηγός της ομάδας του 2004 Θοδωρής Ζαγοράκης και ο Άγγελος Χαριστέας, στην Αλεξανδρούπολη συμμετείχε ο πρωταθλητής Ευρώπης, Στέλιος Βενετίδης ενώ ο πρωταθλητής Ευρώπης Κώστας Χαλκιάς συμμετείχε στις εορταστικές εκδηλώσεις στην Πάτρα.

 

 

EURO Τελευταία Νέα