Euro 2024, Γαλλία: Όλο το Twitter έδωσε την ίδια απάντηση στον Μπαπέ μετά τον τραυματισμό (vid)

Euro 2024, Γαλλία: Όλο το Twitter έδωσε την ίδια απάντηση στον Μπαπέ μετά τον τραυματισμό (vid)

Newsroom
Κιλιάν Μπαπέ
O Κιλιάν Μπαπέ ζήτησε ιδέες για μάσκα και όσοι τον ακολουθούν στο Twitter του έδωσαν την ίδια απάντηση.

Σε αναμμένα... κάρβουνα βρίσκονται από χθες το βράδυ στην αποστολή της Γαλλίας στο Euro 2024 λόγω του τραυματισμού του Κιλιάν Μπαπέ. Βλέπετε, υπάρχει ενδεχόμενο να χρειαστεί επέμβαση, κάτι που οι τρικολόρ, ούτε που θέλουν να το σκέφτονται ενόψει των επόμενων υποχρεώσεών τους στην διοργάνωση της Γερμανίας.

Ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης πάντως έδειξε να είναι χαλαρός, ζητώντας από όσους τον ακολουθούν στο Twitter χθες το βράδυ, να του δώσουν ιδέες για μάσκα που θα μπορούσε να βάλει, προκειμένου να προστατεύσει την μύτη του.

Η κοινή απάντηση στον Μπαπέ

Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, με τις απαντήσεις από κάτω, έγινε ένα μικρός χαμός, καθώς μέσα σε 7 ώρες είχε 11.000 σχόλια, 29.000 αναδημοσιεύσεις και 276.000 likes.

Μάλιστα, οι περισσότεροι του έδωσαν την ίδια απάντηση, καθώς θυμήθηκαν το σκηνικό που οι συμπαίκτες του στην Παρί Σεν Ζερμέν, πριν από μερικά χρόνια, του είχαν κάνει δώρο μία μάσκα του Μικελάντζελο από τα χελονονιντζάκια.

Δείτε μερικές από τις αναρτήσεις...

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα