Πεντς στο Gazzetta για την "Ελλάδα του 2024": «Ακούμε τη "φασαρία"»!

O Πεντς της Αυστρίας
Ο Αυστριακός τερματοφύλακας, Πάτρικ Πεντς, σχολίασε στο Gazzetta τις μεγάλες προσδοκίες που υπάρχουν από την Αυστρία στο EURO 2024.

Αποστολή στη Γερμανία για το Euro 2024: Παναγιώτης Δαλαταριώφ, Γιάννης Σαπουντζάκης, Βασίλης Τεμπέλης

Ο τερματοφύλακας της Μπρόντμπι, εμφανίστηκε στην μικτή ζώνη της Αρένας του Ντίσελντορφ, με περίσσεια αυτοπεποίθηση, παρά την ήττα της Αυστρίας από τη Γαλλία στην πρεμιέρα της στο EURO 2024.

Αφού αρχικά σημείωσε πως οι τρικολόρ… άκουσαν σαν κελάηδισμα το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή στο ματς, επεσήμανε στο Gazzetta πως φτάνουν τόσο στα δικά του αυτιά, όσο και στων συμπαικτών του, οι προσδοκίες που υπάρχουν από την Αυστρία για μία πολύ καλή πορεία στο τουρνουά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πάτρικ Πεντς:

Για το κατά πόσον η ομάδα του Ντεσάν ήλεγξε τον ρυθμό της αναμέτρησης: «Οι Γάλλοι χάρηκαν πολύ όταν ήρθε το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. Στο μεγαλύτερο μέρος του δευτέρου ημιχρόνου αξίζαμε να φτάσουμε στην ισοφάριση. Αμύνθηκαν πραγματικά χαμηλά, περίμενα να πιέσουν ψηλά, καθώς είναι από τις καλύτερες ομάδες σε αυτό το τουρνουά. Τους περίμενα πολύ πιο αποφασιστικούς και δραστήριους».

Για το ότι ο Μπαπέ δεν κατάφερε να σκοράρει στις ευκαιρίες που είχε κόντρα στην Αυστρία: «Όλοι ξέρουμε για εκείνον. Είναι ένας εκπληκτικός ποδοσφαιριστής με τεράστιες δυνατότητες. Είναι πολύ δύσκολο να αμυνθείς απέναντί του, όμως, θεωρώ ότι τα καταφέραμε καλά απόψε».

Για το αν θεωρεί τη Γαλλία φαβορί: «Είναι πολύ δύσκολο να το πω αυτό. Δεν έχω φαβορί στη διοργάνωση. Επικεντρώνομαι στον εαυτό μου και στην ομάδα μου».

Για τις προσδοκίες που υπάρχουν να αποτελέσει η Αυστρία την "Ελλάδα του 2024": «Πρέπει να συγκεντρωθούμε στη δική μας εμφάνιση μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ασφαλώς και ακούμε όλη αυτή τη "φασαρία", όμως, η προσοχή μας είναι στην καθημερινή δουλειά με τον προπονητή και το επιτελείο του. Τώρα στρέφουμε την προσοχή μας στον αγώνα με την Πολωνία».

Για το τι πρέπει να κάνει η Αυστρία στα δύο ματς που απομένουν στο γκρουπ για να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα: «Να κάνουμε το παιχνίδι μας. Έχουμε τη δική μας φιλοσοφία, δεν κάνουμε τίποτα τρελό. Θέλουμε να παίζουμε με βάση τις δυνατότητές μας. Να δείχνουμε στο χορτάρι όσα μπορούμε να κάνουμε».

Για τις αλλαγή στον τρόπο παιχνιδιού της Αυστρίας μετά την αποχώρηση του προηγούμενου προπονητή της ομάδας: «Δεν δούλεψα με τον προηγούμενο προπονητή και άρα δεν μπορώ να μιλήσω για αυτόν. Τώρα παίζουμε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, είμαστε ένα σύνολο που πιέζει πολύ και οι υπόλοιπες ομάδες δεν θέλουν να μας βρίσκουν απέναντί τους».

Για την Πολωνία: «Είναι ένα πολύ επικίνδυνο σύνολο, δεν τους υποτιμάμε. Είναι ένα πολύ κλειστό γκρουπ, αυτό στο οποίο συμμετέχουμε. Πρέπει να πάρουμε κάθε ματς στα σοβαρά».

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα