Χαριστέας στο Gazzetta: «Δεν υπάρχει ομάδα στο Euro που να μου θυμίζει την Ελλάδα του 2004» (vid)

Χαριστέας στο Gazzetta: «Δεν υπάρχει ομάδα στο Euro που να μου θυμίζει την Ελλάδα του 2004» (vid)
Ο Άγγελος Χαριστέας, μίλησε στην κάμερα του Gazzetta για το Euro, το αν υπάρχει φαβορί για την κατάκτησή του, με τον ίδιο να κάνει σαφές ότι δεν του θυμίζει κάποιο αουτσάιντερ την Ελλάδα του 2004.

Αποστολή στη Γερμανία για το Euro 2024: Παναγιώτης Δαλαταριώφ, Γιάννης Σαπουντζάκης, Βασίλης Τεμπέλης

Για τον Άγγελο Χαριστέα δεν χρειάζεται η παραμικρή σύσταση. Ενας θρύλος του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο παίκτης που το 2004 σημείωσε το σημαντικότερο γκολ του ελληνικού ποδοσφαίρου. Κόντρα στην Πορτογαλία, η κεφαλιά του έφερε τη σημαντικότερη διάκριση της χώρας μας.

Σήμερα, όντας στο Euro ως σχολιαστής της ΕΡΤ, στο ημίχρονο του Αυστρία-Γαλλία, μίλησε στο Gazzetta για το τουρνουά, τον Χρήστο Τζόλη, το φιλικό της 11ης Ιουλίου με τους Legends του 2004 και ήταν σαφής: «Δεν υπάρχει κάποια ομάδα που να μου θυμίζει λίγο Ελλάδα».

Οι δηλώσεις του Αγγελου Χαριστέα στο Gazzetta:

Για το αν υπάρχει κάποια ομάδα που ως τώρα τον έχει πείσει περισσότερο ως προς την κατάκτηση του τροπαίου: «Έχω δει μέχρι τώρα την Αγγλία, την Ισπανία, την Γερμανία, ωστόσο μέχρι σήμερα η Γαλλία κατά τη γνώμη μου είναι μια ταχύτητα πάνω. Οπότε, για 'μένα, είναι το φαβορί.

Αλλά, μην ξεχνάμε ότι και η Γερμανία είναι πρώτη σε συγκομιδή βαθμών στο Euro, όλων των εποχών, άρα το βάζω σαν μικρό "αδερφάκι" δίπλα στη Γαλλία».

Για το αν βλέπει κάποιο αουτσάιντερ που μπορεί να πάει μακριά: «Το βλέπουμε σήμερα (σ.σ. χθες), η Αυστρία. Αδικείται από το σκορ. Έκπληξη μεγάλη ήταν η Ρουμανία, η οποία είχε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Ωστόσο, δεν έχω δει μέχρι σήμερα την ομάδα που θα μου θυμίσει λίγο Ελλάδα».

Τι υπάρχει στο μυαλό των παιδιών του 2004 ακόμη μέχρι και σήμερα: «Βλέπουμε όλον αυτόν τον κόσμο και θυμάμαι, βγαίνοντας στο γήπεδο, ότι κοιτούσα του Έλληνες στο σημείο που ήταν συγκεντρωμένοι. Αυτό μένει, αυτή η αίσθηση να βρίσκονται δίπλα σου οι συμπατριώτες σου, να ακούς τον εθνικό ύμνο. Αυτό μου λείπει και διαπιστώνω ότι 20 χρόνια μετά η επιτυχία αυτή δεν έχει σβήσει».

Για τον Χρήστο Τζόλη: «Έχει αποδείξει ότι μπορεί να σταθεί στη Γερμανία, αυτό είναι το βασικό. Έκανε μια εξαιρετική χρονιά και ξέρω ότι είναι ένα παιδί που δουλεύει πολύ Να συνεχίσει να δουλεύει και να κυνηγήσει το όνειρό του, εδώ στη Γερμανία, γιατί νομίζω του ταιριάζει».

Για το φιλικό με την Πορτογαλία στις 11 Ιουλίου: «Έχω ξεκινήσει προετοιμασία, το πρωί ήμουν με τον Μανθάνο τον Ισπανό διαιτητή, κάναμε δίπλα-δίπλα διάδρομο. Σας περιμένουμε στις 11 Ιουλίου».

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα