EURO 2024, Γαλλία: Οριστικά εκτός με την Ολλανδία ο Μπαπέ, αμφίβολος και για Πολωνία

EURO 2024, Γαλλία: Οριστικά εκτός με την Ολλανδία ο Μπαπέ, αμφίβολος και για Πολωνία

Κιλιάν Μπαπέ
Χωρίς τον Κιλιάν Μπαπέ θα αγωνιστεί η Γαλλία στο μεγάλο ματς του τέταρτου ομίλου του EURO 2024 με την Ολλανδία, με τη συμμετοχή του 26χρονου σταρ απέναντι στην Πολωνία να κρίνεται επίσης αμφίβολη.

Οριστικά χωρίς τον Κίλιαν Μπαπέ θα παραταχθεί η Γαλλία στο μεγάλο παιχνίδι του τέταρτου ομίλου του EURO 2024 με την Ολλανδία. Ο Γάλλος σούπερ σταρ υπέστη κάταγμα στη μύτη στο παιχνίδι με την Αυστρία και σύμφωνα με τα γαλλικά Μέσα έχει ήδη τεθεί νοκ άουτ από το σημαντικό παιχνίδι με τους «Οράνιε».

Όπως αναφέρει το «CANAL+», στο στρατόπεδο της Γαλλίας έχουν αποφασίσει ότι δεν πρόκειται να ρισκάρουν με τον 26χρονο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης. Παρότι ο Μπαπέ γλίτωσε το χειρουργείο, ο Ντεσάν δεν θέλει να πάρει ρίσκα και να βάλει τον Γάλλο σταρ σε κίνδυνο πιθανού νέου τραυματισμού. Είναι σίγουρο ωστόσο ότι ο Γάλλος σούπερ σταρ θα επιστρέψει στα γήπεδα της Γερμανίας και θα αγωνιστεί στο EURO 2024 φορώντας ειδική προστατευτική μάσκα έτσι ώστε να μειώσει κάθε πιθανό κίνδυνο νέου τραυματισμού στη μύτη του.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Μπαπέ και στο ματς με την Πολωνία στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του φετινού EURO.

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα