EURO 2024, εθνική Γερμανίας: Ο Φίλκρουγκ έστειλε οπαδό της στο... νοσοκομείο!

EURO 2024, εθνική Γερμανίας: Ο Φίλκρουγκ έστειλε οπαδό της στο... νοσοκομείο!

fulkrug_injured_fan
Ο Νίκλας Φίλκρουγκ έλαμψε στην πρεμιέρα της Γερμανίας στο EURO 2024, όμως πριν από αυτό είχε... φροντίσει να τραυματίσει έναν άτυχο από της Μάνσαφτ.

Ο Κάι Φλάτμαν πόνεσε - κυριολεκτικά - για την ομάδα του! Η εθνική Γερμανίας μπήκε... φουριόζα στο EURO 2024 και με την εκκωφαντική πεντάρα απέναντι στη Σκωτία έδειξε πως είναι ικανή να επιστρέψει στις μεγάλες πορείες. Ανάμεσα στους διακριθέντες της πρεμιέρας της ήταν και ο Νίκλας Φίλκρουγκ που με ένα φοβερό σουτ λίγο αφού πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι, έγραψε το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ.

Και μπορεί αυτό το σουτ του να ήταν τέλειο, ωστόσο αυτό δεν ίσχυσε και για τις προσπάθειές του στην προθέρμανση. Και ο Κάι Φλάτμαν το ένιωσε στο πετσί του. Ο άτυχος φίλος της Μάνσαφτ είχε πάρει τη θέση του μπροστά μπροστά πίσω από το τέρμα αλλά δεν παρακολούθησε το παιχνίδι της και αντί αυτού κατέληξε στο νοσοκομείο, αφού μια «οβίδα» του Φίλκρουγκ στην προθέρμανση τον πέτυχε και τού έσπασε το αριστερό χέρι! Ο Φλάτμαν αναγκάστηκε να μεταφερθεί επισπευσμένα στο κοντινότερο νοσοκομείο από το Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου και δεν χάρηκε τη νίκη όπως θα ήθελε.

Το πρωτοσέλιδο της Bild

Πάντως, ο Φίλκρουγκ φρόντισε να... επανορθώσει στο μέτρο του δυνατού, αφού τού έστειλε στο νοσοκομείο μια υπογεγραμμένη φανέλα και ένα απολογητικό μήνυμα.

«Ήταν μια τρελή κατάσταση, αλήθεια δεν ήξερα αν έπρεπε να γελάσω ή να κλάψω. Αλλά αν είναι ποτέ να σου σπάσει κάποιος το χέρι, τότε ο ιδανικός για αυτό είναι ο Φίλκρουγκ με ένα από τα σουτ του», δήλωσε χιουμοριστικά στην Bild ο Φλάτμαν, που δεν θα ξεχάσει ποτέ την πρεμιέρα του EURO 2024.

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα