EURO 2024, Video: Οι... καταρράκτες του «Signal Iduna Park» μούσκεψαν τους Τούρκους!

Newsroom
signal_iduna_park_waterfall
Καταρρακτώδης είναι η βροχή στο Ντόρτμουντ λίγο πριν την αναμέτρηση της Τουρκίας κόντρα στη Γεωργία (18/06 - 19:00) και η οροφή του «Signal Iduna Park» δεν... βοηθάει.

Τουρκία και Γεωργία μετρούν αντίστροφα για την πρεμιέρα τους στο EURO 2024, ωστόσο οι οπαδοί τους περνούν μια μικρή... Οδύσσεια για αυτό το παιχνίδι. Λίγο πριν την έναρξη του ματς, η βροχόπτωση είναι πολύ έντονη στο Ντόρτμουντ και η οροφή του «Signal Iduna Park» έχει... τρύπες σε όλες της τις γωνίες. Έτσι, έχουν δημιουργηθεί... καταρράκτες που κάνουν μούσκεμα τους Τούρκους και Γεωργιανούς φιλάθλους!

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα