EURO 2024, εθνική Αγγλίας: Ποιος είναι ο «μαγικός ζωμός» που παρεξηγήθηκε για ντόπινγκ

EURO 2024, εθνική Αγγλίας: Ποιος είναι ο «μαγικός ζωμός» που παρεξηγήθηκε για ντόπινγκ

Νίκος Κικίδης
bellingham_euros
Ο Κίραν Τρίπιερ θεραπεύτηκε εν ριπή οφθαλμού από τον μαγικό ζωμό της Αγγλίας, κατηγορήθηκε για ντόπινγκ, αλλά η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική...

Στην εποχή των social media η ταχύτητα πολλές φορές από «όπλο» μετατρέπεται σε τροχοπέδη και αρωγό προς βεβιασμένα συμπεράσματα, με τελευταίο παράδειγμα τον χαμό που προκλήθηκε στο ματς Σερβία - Αγγλία για την 1η αγωνιστική των ομίλων του EURO 2024.

Πρωταγωνιστής της υπόθεσης ήταν ο Κίραν Τρίπερ των Τριών Λιονταριών , ο οποίος προς το φινάλε του αγώνα έπεσε στο έδαφος υποφέροντας από κάποιου είδους τραυματισμό.

Αφού ωστόσο ήπιε από το μπουκάλι του επέστρεψε σαν να μην συμβαίνει τίποτα στον αγωνιστικό χώρο, με πολλούς οπαδούς στα social media να αντιμετωπίζουν με καχυποψία το όλο σκηνικό να κατηγορούν την Αγγλία πως ντοπάρει τους ποδοσφαιριστές της!

Όπως αποδείχθηκε ωστόσο ο Άγγλος απλώς υπέφερε από κράμπες και ο «μαγικός ζωμός» που ήπιε δεν ήταν κάποια απαγορευμένη ουσία, αλλά χυμός από πίκλες!

Προκειμένου να αποφεύγουν θέματα με κράμπες οι Άγγλοι χρησιμοποιούν τον συγκεκριμένο χυμό που έχει αποδειχθεί καταπραϋντικός στο παρελθόν και χρήσιμος στην αντιμετώπιση παρόμοιων θεμάτων.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

 

 

EURO Τελευταία Νέα